Aksaray’da gençlerin adresi MHP

Aksaray’da gençlerin adresi MHP

Aksaray’da gençlerin adresi MHP

Aksaray’da gençlerin adresi MHP

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, iftar sonrası Ebulfeyz Elçibey Caddesi’nde gençlerle buluştu.

Sokağın sesini ve gençlerimizin isteklerini dinledik’ diyen Çıtak, Aksaray’ın geleceği adına gençlerle fikir alışverişinde bulundu.

Gençlerin değişimden yana olduğunu ve bu değimin adresinin MHP olduğunu aktardıklarını ifade eden Çıtak; “Şeffaf ve katılımcı belediyecilik anlayışıyla tüm şehri kucaklayarak birlik ve beraberlik içerisinde bir yönetim anlayışıyla şehrimizi yöneteceğiz” dedi.

Gençlerin siyasi sürece katılımının ülkenin geleceği açısından büyük bir öneme sahip olduğunu aktaran Çıtak; “Her fırsatta gençlerimizle bir araya geliyoruz. Yoğun ilgi ve teveccühlerini karşılıksız bırakmıyoruz. Bizleri yürekten kucaklayan, desteklerini açık yüreklilikle yansıtan tüm gençlerimize teşekkür ediyoruz. Ziyaretlerimizde geleceğimizin teminatı gençlerimiz, Aksaray’ın geleceği adına bizlerle samimi olarak görüşlerini paylaşıyor. Aksaray’da artık farklı bir hizmet anlayışı olması gerektiğini vurgulayan gençlerimizin adresi MHP. 31 Mart’ta gençlerimizin de desteğiyle Aksaray’da büyük bir değişimle MHP belediyeciliğini başlatacağız” dedi.

 



Anahtar Kelimeler: Aksaray’ gençlerin adresi
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri