Aksaray'da iş yerinden hırsızlık yapan 3 şahıs tutuklandı

Aksaray

Aksaray'da iş yerinden hırsızlık yapan 3 şahıs tutuklandı

30 Eylül 2023 tarihinde Gülağaç İlçesi Saratlı Beldesinde ikamet eden Ş.T. isimli şahıs Gülağaç İlçe Jandarma Komutanlığına müracaatta bulunarak, Saratlı Beldesinde bulunan işyerinden; (60.000) TL para, (150) paket sigara, (132) adet enerji içeceği ve (137) şişe çeşitli alkollü içkinin çalındığını beyan ederek ihbarda bulundu.
 


 

İhbarın alınmasına müteakip, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda konu ile ilgili çalışma başlatan, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Dedektifleri (JASAT) ve Gülağaç İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından olay yeri ve çevresinde yapılan ısrarlı ve titiz çalışmalar neticesinde; olayı gerçekleştirdiği tespit edilen (5) şüpheli şahıs Gülağaç mülki sınırları içerisinde, işyerinden çalınan (32.000) TL para ve diğer malzemelerle birlikte yakalanarak gözaltına alınmıştır. Ele geçirilen para ve diğer malzemeler mağdura teşhis ettirilerek teslim edildi.
 


 

Gözaltına alınan şüpheli şahıslar işlemlerinin tamamlanmasını müteakip adli makamlara sevk edilmiş olup, çıkarıldıkları mahkemece (3) şahıs tutuklanmış, (2) şahıs ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.



Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri