Aksaray'da Jandarma Ekipleri ‘KADES’i Anlatmaya Devam Ediyor

Aksaray

Aksaray'da Jandarma Ekipleri ‘KADES’i Anlatmaya Devam Ediyor

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında Aile içi ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele kapsamında, kadın vatandaşlarımıza yönelik her türlü şiddetin önlenmesi amacıyla eğitim, bilgilendirme, bilinçlendirme ve farkındalık faaliyetlerine azim ve kararlılıkla devam ediyor.
 


 

 Aksaray İl Jandarma Komutanlığınca, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Eylem Planı kapsamında; Aksaray Merkez Sağlık Kasabasında ikamet eden kadın ve erkek vatandaşlarımıza, İçişleri Bakanlığının “Kadına El Kalkamaz” mottosu çerçevesinde KADES tanıtım ve bilgilendirme faaliyeti icra edildi.
 


 

 İcra edilen faaliyette kadın vatandaşlarımıza; Kadın Destek (KADES) uygulamasının cep telefonuna indirilmesi, uygulamanın cep telefonuna indirildikten sonra nasıl kullanılacağı ve sağladığı kolaylıklar hakkında bilgilendirme yapılarak tanıtım broşürü dağıtılmıştır. Erkek vatandaşlarımıza ise kadına yönelik şiddetle mücadele konusunda temel bilgilendirme ve farkındalık oluşturma eğitimleri verilerek, broşür dağıtıldı.
 


 

Aile içi ve kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında bilgilendirme, bilinçlendirme ve farkındalık faaliyetlerimize aralıksız devam edileceği ifade edildi.

 



Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Çarşamba 23.6 ° / 12.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri