Aksaray'da otomobil çalan 3 şüpheli tutuklandı

Aksaray

Aksaray'da otomobil çalan 3 şüpheli tutuklandı

 

Aksaray İli Merkez İlçesi Topakkaya Beldesinde ikamet eden Z.C. (1975-E) isimli şahıs 112 acil ihbar hattını arayarak, kendisine ait evinin bahçesinde bulunan (68 XX XXX) plakalı aracının (3) şüpheli erkek şahıs tarafından çalındığını beyan ederek ihbarda bulundu.

 

İhbarın alınmasına müteakip konuya derhal reaksiyon gösterilerek, Aksaray İl Jandarma Komutanlığı bağlı Jandarma Dedektifleri (JASAT), İstihbarat, TEM, KOM ve Merkez İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı unsurlardan özel ekip kurularak, şüphelilerin ve çalıntı aracın bulunması için çalışma başlattı.

 

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, olay yeri ve çevresinde yapılan ısrarlı ve titiz çalışmalar neticesinde; olayı gerçekleştiren kişilerin M.K. (1994-E), M.K. (1995-E) ve H.A.M. (2001-E) isimli şahıslar olduğu tespit edildi.

 

Özel ekip tarafından şüpheli şahısların yakalanması için başlatılan teknik ve fiziki takip sonucundan (3) şüpheli Aksaray merkezde saklandıkları yerlerde yakalanarak gözaltına alındı.

 

Şüpheli şahısların yapılan sorgulaması sonucunda, çalınan otomobil Aksaray merkezde sakladıkları yerde bulunarak sahibine teslim edildi.

 

Gözaltına alınan (3) şüpheli, işlemlerinin tamamlanmasına müteakip adli makamlara sevk edilmiş olup, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri