Aksaray'da şehit aileleri ve gaziler Çanakkale 'ye uğurlandı

Aksaray

Aksaray'da şehit aileleri ve gaziler Çanakkale 'ye uğurlandı

AKSARAY'DA ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER ÇANAKKALE'YE UĞURLANDI 

Aksaray Belediyesi, Şehit yakınları ve terör malulü Gazilerden oluşan 41 kişilik kafile Çanakkale'ye uğurladı.


Belediye önünde düzenlenen uğurlama törenine Aksaray Belediye Başkan Yardımcısı Fayfun Çelik, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği başkanı D.Mehmet Akbulut ile çok sayıda  Şehit yakını Gazi  katıldı.

 

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı D.Mehmet Akbulut ise duygu yüklü konuşmasında şu görüşlere yer verdi "Burada şehit yakını, Anne, baba ve eşleri, terör malulü gazilerden oluşan 41 kişilik grup ile Çanakkale'ye gidiyoruz. Çanakkale'de geçit vermeyen askerlerimizin destanlaşan mücadelesini yakından göreceğiz. 
Gezi kapsamında; Bursa, Orhan Gazi, Osman Gazi, Tophane, Emirsultan türbesi ve Çanakkale, Eceabat, Arıburnu, Aynalı çarşı, turuva atı ve tüm şehitlikler ziyaret edeceğiz.
Gezi programını düzenleyen başta genç ve dinamik Belediye başkanımız Sayın Dr.Evren Dinçer beye, Aksaray valiliğine katkılardan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
Geziye katılanlar arasında Çanakkale'ye ilk defa gideceklerini belirten bazı aileler, çok heyecanlı olduklarını ifade ederken, geziye büyük destek veren Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer'e teşekkür etti.



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri