Aksaray'da şehitlerimize saygı, teröre lanet yürüyüşü yapılacak

Aksaray

Aksaray'da şehitlerimize saygı, teröre lanet yürüyüşü yapılacak

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ve Muharip Gaziler Derneği tarafından şehitlerimize saygı, teröre lanet yürüyüşü yapılacak.
Dernek Başkanı D. Mehmet Akbulut , 29 Aralık 2023 Cuma günü Saat 13.30’da yapılacak yürüyüşe tüm Aksaray halkını davet etti.
Akbulut açıklamasında; “Devletimizin bekası, ülkemizin ve milletimizin egemenliği ile bağımsızlığı, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için Pençe Kilit Harekat bölgesinde gözlerini kırpmadan şehadete yürüyen şehitlerimiz ile beraber tüm şehitlerimiz için ‘Şehitlerimize Saygı Teröre Lanet Yürüyüşü’ düzenliyoruz.

29 Aralık 2023 Cuma günü Saat 12.30’da Ulu Camiinde şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif okutulması, Cuma namazının ardından saat 13:30’da Aksaray Belediyesi önünden başlayarak Milli İrade Meydanına kadar devam edecek olan ‘Şehitlerimize Saygı Teröre Lanet’ yürüyüşümüze sivil toplum, kamu, kurum ve kuruluşları temsilcilerimizi ve hemşehrilerimizi bekliyor, şehitlerimize olan minnet ve saygımızı bir kez daha ifade ediyoruz” ifadelerine yer verdi.



Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri