Aksaray'da şüpheli araçtaki 2 hırsızlık zanlısı tutuklandı

Aksaray

Aksaray'da şüpheli araçtaki 2 hırsızlık zanlısı tutuklandı


Aksaray İl Jandarma Komutanlığının sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzenin sağlanmasına yönelik çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Taşpınar Jandarma Karakol Komutanlığına; Gözlükuyu ve Dikmen Köylerinde 38 XX XXX plakalı şüpheli bir aracın dolaştığı ihbarının bildirilmesi üzerine olaya derhal reaksiyon gösteren Taşpınar Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri ve Jandarma Dedektifleri (JASAT) tarafından yapılan ısrarlı ve titiz çalışmalar neticesinde söz konusu araç aynı gün Gözlükuyu Köyü mülki sınırları içerisinde durduruldu.

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda araçta yapılan kontrollerde 2 adet kamyonet jantı, 2 adet kamyon hava tüpü, 1 adet çelik çeki halatı, 1 adet şase krikosu, 2 adet basınç ölçer, 2 adet araç dingili parçası, 3 adet yakıt deposu ayağı ve 100 m uzunluğunda zincir bulunmuş olup, araçta bulunan Ü.A. (1986-E) ve G.G. (1996-E) isimli şahıslar göz altına alındı.

Şüpheli şahıslar yapılan sorgulamada, araçta bulunan malzemeleri Konya İli Ereğli İlçesi Belkaya Köyü mülki sınırları içerisinde bulunan N.Ö. (1969-E) isimli şahsa ait lastikçi dükkânından çaldıklarını beyan etmeleri üzerine, mağdur N.Ö. isimli şahıs ile irtibata geçilmiş olup, söz konusu malzemeler mağdura teşhis ettirilerek tam ve eksiksiz olarak teslim edildi.

 Gözaltına alının Ü.A. (1986-E) ve G.G. (1996-E) isimli şüpheli şahıslar adli makamlara sevk edilmiş olup, tutuklanarak Aksaray T Tipi Kapalı ve Açık Cezaevi İnfaz Kurumuna teslim edildi.



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri