Aksaray'da vicdansız sürücü öğrenciye çarpıp kaçtı

Aksaray

Aksaray'da vicdansız sürücü öğrenciye çarpıp kaçtı

Aksaray'da vicdansız sürücü öğrenciye çarpıp kaçtı

Aksaray'da henüz kimliği belirlenemeyen sürücü,  yolun karşısına geçen ilköğretim öğrencisine çarpıp kaçtı.

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz Cuma günü saat 17.15 sıralarında Kurtuluş Mahallesi Kurtuluş Caddesi Emiğro Alışveriş Merkezi önünde meydana gelen kazada, sürücüsünün kimliği ve plakası henüz belirlenemeyen bir otomobil, yolun karşısından evine geçen Laleli İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencisi Ali Sıraç Güzel'e (8) çarptı.Kaza yerinde fren izine rastlanmazken, vicdansız sürücü olay yerinden hızla kaçtı.

Kazada İlköğretim öğrencisi Ali Sıraç Güzel (8) el,ayak ve bel bölgesinden yaralandı.Ailesinin ihbarı  üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan çocuk tedavi altına alındı.

Emniyet ekipleri tarafından kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlatılırken, kazada yaralanan Ali Sıraç Güzel'in babası Türker Güzel,"Çocuğumun sağlık durumu iyiye gidiyor ama kazanın etkisinden psikolojik olarak çıkmış değil.Sürekli ağlıyor ve korkuyor.Şikayetimizi yaptık, vicdansız sürücünün bir an önce yakalanıp cezalandırılmasını istiyorum dedi."

 



Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri