Aksaray´da´´Bağımlı Olma Özgür Ol´´ Yürüyüşü Yapıldı

Aksaray´da´´Bağımlı Olma Özgür Ol´´ Yürüyüşü Yapıldı

"Bağımlı Olma Özgür Ol" projesi kapsamında bugün yaklaşık 400 kişi, Ihlara Vadisi´nde yürüdü.

 

Aksaray´ın ilk yerel radyosu olan Aksaray FM radyo kanalının öncülüğünde, Aksaray Valiliği,Aksaray  Belediyesi, Aksaray Üniversitesi,Aksaray Emniyet   Müdürlüğü, kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarının destek verdiği "Bağımlı Olma Özgür Ol" projesi kapsamında bugün  yaklaşık 400 kişi, Ihlara Vadisi´nde yürüdü.

Yürüyüşe, Güzelyurt Kaymakamı Mehmet Göze, Ihlara Belediye Başkanı İsmail Yılmaz, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Doğan, İl Sağlık Müdürü Cengizhan Kılıçaslan, Orman Şube Müdürü Mehmet Taşan, Karayolları Şube Müdürü Mustafa Doğan, spor kulüpleri ve dernekleri ile İl Genel Meclisi üyeleri,öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Ellerinde Türk bayrakları taşıyan katılımcılar yürüyüş sonrasında  Zeytin Dalı Harekatı´nda görevli Mehmetçiklerimiz için de dua etti.

 

Projenin Mimarı Aksaray FM radyosu sahibi Abdulkadir Ay yaptığı açıklamada´´ hazırladıkları projeye destek veren kurumların katkıları ile bağımlılık konusunda farkındalık yaratmak için çeşitli etkinlikler düzenlediklerini aktardı.

Yürüyüş programını özellikle gençlerin katılımıyla gerçekleştirdiklerini anlatan Ay, "Gençlerimizi buralara çekmek istiyoruz. Eğer buraları görür, doğa ile baş başa kalırlarsa eminim ne uyuşturucuya bulaşırlar ne kötü alışkanlıkları olur. Doğayı severler, insanı severler, vatanı severler." dedi.

 

 



Perşembe 29.8 ° / 17.8 °
Cuma 28 ° / 16.5 °
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri