Aksaray´ın Futbol Elçisi Başkan Dinçer´i Ziyaret Etti

Aksaray´ın Futbol Elçisi Başkan Dinçer´i Ziyaret Etti

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

2.Ligde Hacettepe Sporda forma giyen ve Aksaray´ı başarıyla temsil eden Aksaraylı futbolcu Mehmet Tuğrul Başkan beraberinde spor yazarı Mustafa Altınsoy ile birlikte Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer´i makamında ziyaret ederek forma hediye etti.

 

Aksaray´ın futbol elçisi Mehmet Tuğrul Başkan, ?Aksaraylı bir futbolcu olarak şehrimizi profesyonel ligde temsil etmekten gurur duyuyorum. Her futbolcu gibi tabi ki benimde idealim ve hedefim Süper Ligde ve Avrupa da futbol oynamak. Aksaray´ımızı en güzel şekilde tanıtmaktır. Bu arada BAL Liginde şampiyon olarak 3. Lige yükselen Aksaray Belediye Sporumuza da başarılar diliyorum.? Şeklinde konuştu.

 

Hacettepe Sporlu Mehmet Tuğrul Başkan, başarısı için ter döktüğü takımının formasını hatıra olarak Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer´e hediye etti.

 

Başkan Evren Dinçer ise yaptığı açıklamada genç futbolcuya hediyesinden dolayı Teşekkür ederek ? İlimizi 2.Ligde Hacettepe Sporda başarılıyla temsil eden Mehmet Tuğrul Başkan´a ve Spor yazarımız Mustafa Altınsoy´a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim.?



Cuma 28 ° / 16.5 °
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri