Aksaray’ın Gurur Markası M&K Hoparlöre Aselsan Desteği

Aksaray’ın Gurur Markası M&K Hoparlöre Aselsan Desteği

Aksaray’ın Gurur Markası M&K Hoparlöre Aselsan Desteği

Yaptığı başarılı çalışmalarla adından söz ettiren, birçok ülkeye kendi ürettikleri markayı ihraç eden Aksaray’ın öz sermayesi M&K Hoparlör, ASELSAN ve Ticaret Bakanlığı’nın desteği ile gücüne güç kattı.

2006 yılından bu yana hem Aksaray’da hem ülke genelinde hem de yurt dışında ses sistemleri ve hoparlör alanında ilk akla gelen isim olan M&K Hoparlör Sanayi Limited Şirketi; Aselsan ile Ticaret Bakanlığı iş birlikteliğinde düzenlenen KOSGEB Ar-Ge, Ür-Ge ve İnovasyon Destek Programı kapsamında destek almaya hak kazandı. Aksaray’ın gelişen ve değişen sanayi sektörünün sesi olmayı hedefleyen M&K Hoparlör, 15 yılın üzerindeki deneyimini geliştirmek ve yeniliklere imza atmak için geçtiğimiz günlerde Aselsan ve Ticaret Bakanlığı öncülüğünde verilen destek programına başvuruda bulunmuştu. M&K Hoparlör’ün destek başvuru kabul edilerek onaylandı. M&K Hoparlör Sanayi ve Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Evlen, KOSGEB Ar-Ge, Ür-Ge ve İnovasyon Destek Programı ödülünü Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın elinden aldı.

Türkiye’de ilk yerli ve milli hoparlör üretimi için Aselsan tarafından desteğe layık görülmekten gurur duyduğunu belirten M&K Hoparlör Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Evlen yaptığı açıklamada; “Aselsan ile Ticaret Bakanlığı iş birlikteliğinde düzenlenen KOSGEB Ar-Ge, Ür-Ge ve İnovasyon Destek Programı 2021-02 proje destek çağrısı kapsamında destek almaya hak kazandık. M&K Hoparlör ailesi olarak Aselsan işbirlikteliğinde bizi ödüle layık gören Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varak’a, Aselsan Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Görgün’e ve KOSGEB Genel Müdürü Hasan Basri Kurt’a teşekkür ediyorum” dedi. Türkiye’de ilk yerli ve milli hoparlör üretimini yaptıklarını söyleyen M&K Hoparlör Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Evlen, hedeflerinin dünya çapında yeni işler yapmak olduğunu söyledi. Evlen, “Dünya çapında da aldığımız destek ile Aselsan iş birlikteliğinde yeni işlere imza atarak ekonomimize katkı sağlamayı hedefliyoruz. M&K Hoparlör olarak hem kendimiz hem de ülkemiz için gelişim noktasında elimizden gelen çalışmaları yapmaya devam edeceğiz. Destek programı kapsamında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Haber: Harun Atalay



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri