Aksaray'ın yatırım programı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’a iletildi

Aksaray

Aksaray'ın yatırım programı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’a iletildi

VALİ KUMBUZOĞLU, MİLLETVEKİLLERİ AYDOĞDU, ALTINSOY VE BELEDİYE BAŞKANI DİNÇER, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI MEHMET FATİH KACIR’I ZİYARET ETTİ
 


 

BAŞKAN DİNÇER “BİLİM FESTİVALLERİ İLE ÖRNEK GÖSTERİLEN BİR İL OLDUK”
 


 

Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu, AK Parti Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy ve Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’den oluşan Aksaray heyeti, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ı ziyarette bulundu.
 


 

Aksaray’da yapılması planlanan yatırımlar ve bakanlıklar düzeyinde görüşmeler gerçekleştirmek üzere Ankara’da bir araya gelen Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu, AK Parti Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy ve Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığını ziyaret ettiler.
 


 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile görüşen Aksaray heyeti, şehrin yatırım programını Bakar Kacır’a ilettiler.
 


 

AK Parti Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu ve Hüseyin Altınsoy, Aksaray’ın sanayi sektöründe artık söz sahibi olmaya başladığını aktarırken Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu ise Aksaray yatırım taleplerin takipçisi olduklarını söyledi.
 


 

Aksaray’da sanayi alanında olduğu kadar teknoloji alanında güzel gelişmelerin yaşandığını ifade eden Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, gençlerin Bilim Merkezi bünyesinde bilim ve teknoloji ışığında önemli projeler yürüttüğünü aktardı. Geçtiğimiz Eylül ayı içerisinde gerçekleşen 2. Bilim Festivali ile toplumun her kesiminde teknoloji farkındalığı oluştuğunu kaydeden Belediye Başkanı Dinçer, Aksaray Bilim Merkezinde robot teknolojisinden insansız hava araçları, uzay teknolojilerinden kimyasal deneylere kadar pek çok alanda çalışma yapıldığını dile getirdi.
 


 

Aksaray Bilim Festivali’nin ülke genelinde örnek organizasyonlar arasında gösterildiğini belirten Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Aksaray için gerekli yatırımların yapılacağı müjdesini paylaştı.
 


 

Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu, AK Parti Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy ve Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, verdiği desteklerinden dolayı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’a teşekkür ettiler.
 



Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Çarşamba 23.6 ° / 12.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri