Aksaray´lı ev hanımının kanserle mücadelesi

Aksaray´lı ev hanımının kanserle mücadelesi

Aksaray Haberleri | aksarayhaber68 | aksaray son dakika haberleri

Onkoloji tedavisi olmak için 2009 yılında ailesiyle birlikte Eskil´den Konya´ya taşınan Zeynep Koyuncu bir yandan tedavi olurken diğer yandan aile bütçesine katsı sağlamak için Konya´da yufka-börek evlerinde günlükçü olarak çalışmaya başladı. 5 yıl bu şekilde çalıştıktan sonra kendi işini kurmak için adım atan Koyuncu´nun Konya Selçuklu´da açtığı Tuana Yufka-Saç Böreği Salonu´nda hizmete sunduğu ürünlerden müşterilerinin memnuniyeti ise tam.

Onkoloji tedavisinin yanı sıra iş yerinde 2 çalışanıyla birlikte başarılı bir şekilde hizmet veren 6 çocuk annesi Koyuncu, "Yoğun bir şekilde kanser tedavisi olurken, diğer yandan da hep çalıştım. 4 yıldır da iş yerimde üretim yapıyorum. Bu şekilde çalışma azmim Allah´ıma şükürler olsun belki beni hayata bağladı. İş yerimizde  ise yufka, bazlama, saç böreği, mantı, erişte, ekmek arası dürüm, midye tatlısı, baklava başta olmak üzere her türlü tatlı çeşitleri ile birlikte ayrıca yaprak sarması yapıyorum. Üretmenin ve toplumumuza ait önemli bir sağlıklı damak tadını yaşatmanın mutluluğunu yaşıyorum. İnşallah Allah imkan verirse daha büyük bir iş yerinde insanlara hizmet etmek benim en önemli hedefim." diye konuştu. 

Yufka ve tatlılar başta olmak üzere ürünlerini müşterilerinin beğenisinin tam olduğunu kaydeden Koyuncu, "Konya´da iki restorana da tatlı veriyoruz. Ekmek tüketiminde ise devir adeta tersine döndü. Bir zamanlar garibanın yediği yufka, bazlama şimdi zengin yiyeceği oldu, çünkü bu ürünlerde hiç bir katkı maddesi yok ve oldukça sağlıklı, o nedenle çok farklı kesimlerden müşterilerimiz mevcut" şeklinde sözlerini tamamladı.  



Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri