Aksaray´lı gurbetçi,gördükleri karşısında hayatının şokunu yaşadı

Aksaray´lı gurbetçi,gördükleri karşısında hayatının şokunu yaşadı

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

Aksaray merkez Laleli mahallesinde bulunan evine,Almanya´dan izne gelen Yusuf A. isimli kişi evin içerisinde iki kişinin fuhuş yaptığını görünce hayatının şokunu yaşadı.

 

Gurbetçi  Yusuf A. ve Alman eşi  Aksaray merkez laleli mahallesine bulunan evine izne geldiler.Evin kapısını açan gurbetçi çift  hayatının şokunu yaşadılar.Evlerinin içerisinde bir bayan ile bir erkeğin fuhuş yaptıklarını gören gurbetçi çift  durumu  polise bildirdi.Polis ekipleri  eve gelerek yaptıkları incelemede gurbetçi Yusuf A.´nın evinde bulunan  eşyalarının  kırıldığı evin bahçe kapısı, ev kapısı ve camlarda bulunan demirlerin sökülerek çalındığı belirledi.polis  ekipleri evde fuhuş yapan kişilerin mobese kamerasından motosikletin plakasını belirleyerek kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

HAYATIMIN ŞOKUNU YAŞADIM

 Gurbetçi  Yusuf A.  "Alman eşim ile  ve bir alman arkadaşım ile birlikte laleli mahallesinde bulunan evime bakmak için geldim.Evin kapısının söküldüğü demirlerinin çalındığını fark ettim.Evin odalarını gezdiğim sırada evin içerisinde bir bayan ile bir erkeğin  fuhuş yapar iken yakaladım ama bu kişiler elimden kurtularak  motosiklet  ile  kaçtılar, hayatımın şokunu yaşadım bu kişilerden şikayetçiyim "dedi.



Perşembe 29.8 ° / 17.8 °
Cuma 28 ° / 16.5 °
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri