Aksaraylı üreticiye 336 milyon 646 bin lira hibe

Aksaraylı üreticiye 336 milyon 646 bin lira hibe

Aksaraylı üreticiye 336 milyon 646 bin lira hibe

AKSARAYLI ÜRETİCİYE 336 MİLYON 646 BİN TL HİBE
 

AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, düve alım desteklemesi kapsamında 336 Milyon 646 Bin TL hibe ödemesi gerçekleştirileceğinin müjdesini verdi.
 

Aksaray’da gebe ve boş düve alım desteği kapsamında başvuruda bulunan 346 yetiştiricinin tamamı destekten faydalanmaya hak kazandı.
 

Aksaray’dan Tarım ve Orman Bakanlığına gönderilen başvurular sonucunda 29 bin 530 Gebe ve Boş Düve için toplamda 336 Milyon 646 Bin TL hibe ödemesi yapılacağını aktaran Milletvekili Cengiz Aydoğdu, “Tarım ve Hayvancılık kenti Aksaray’da hayvancılık sektörüne büyük bir destek sağlayacak olan hibe ödemeleri, üreticilerimizin daha verimli ve sürdürülebilir bir şekilde faaliyet göstermelerine de katkı sağlamış olacak” dedi.
 

Çiftçilerin hizmetine sunulan desteklerin yetiştiricilere ve şehir ekonomisine hayırlı ve bereketli olmasını dileyen Aydoğdu, “Desteklerde emekleri olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere önceki dönem Tarım ve Orman Bakanlarımız ve şimdiki bakanımız İbrahim Yumaklı, Valimiz Hamza Aydoğdu, Milletvekilimiz, Hüseyin Altınsoy, İl Başkanımız Hamza Aktürk, İl Tarım ve Orman Müdürümüz Bülent Saklav ve gayret gösteren herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Hep birlikte inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz”
 



Anahtar Kelimeler: Aksaraylı üreticiye milyon
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri