Aktürk, Yaralı Uzman Çavuş´u Ziyaret Etti | aksarayhaber68 | aksaray haber

Aktürk, Yaralı Uzman Çavuş´u Ziyaret Etti | aksarayhaber68 | aksaray haber

aksarayhaber68 | aksaray haberleri

Aile ve Sosyal Politikalar Aksaray İl Müdürü İsrafil Aktürk, Zeytindalı Harekatında yaralanan Uzman Çavuş Yüksel Özdilek´i ziyaret etti.

Afrin´de devam eden Zeytin Dalı Harekatında kolundan yaralanan Piyade Uzman Çavuş Yüksel Özdilek´i Aksaray Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk ve Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Zülfikar Çakmak ile Müdür Yardımcısı Yasin Topcu ziyaret etti.

Afrin´de yaralanan gazi Yüksel Özdilek ve onun gibi gazi ile şehitlerin vatanın kahraman evlatları olduğunu vurgulayan İsrafil Aktürk, ?Allah ordumuzu muzaffer eylesin. Ülkemizin, şehrimizin ve ilçemizin iftihar vesileleridir. Zeytin Dalı Harekatı´nda teröristlere karşı çarpışan bütün Mehmetçiklerimize Allah güç ve kuvvet versin. Rabbim devletimize ve milletimize zeval vermesin. Kahraman Mehmetçiklerimizin hepsiyle gurur duyuyoruz." dedi.

İl Müdürü İsrafil Aktürk ayrıca Devletimizin her daim Şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin yanında olduğu ihtiyaçlarının devletimizce karşılanmaya devam edeceğin ifade etti.



Perşembe 29.8 ° / 17.8 °
Cuma 28 ° / 16.5 °
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri