Almanya tarihin en büyük işçi alımını duyurdu!

Almanya tarihin en büyük işçi alımını duyurdu!

Almanya tarihin en büyük işçi alımını duyurdu!

Almanya’da iş imkanı (4 milyon işçi istihdamı )

Almanya işçi açığını kapatmak için kadro ihtiyacı duyduğu meslekler için istihdam yapacağını duyurunca detaylar merak konusu oldu ve yoğun bir şekilde öğrenmek isteyenler Almanya işçi alımı şartlarını öğrenmek istiyor.

Almanya’nın yeni çıkartmış olduğu yeni yasa ile yurt dışından  gelen pek  çok işçi için iş bulma imkanı tanıdı, Almanya yeni yasayla beraber en az 4 milyon işçi alacağını açıkladı.

Aksaray Amerikan Dil Kursu  Almanya  Şirketi  ile imzaladığı anlaşma ile bu süreçte ALMANYA’DA  iş bulma  ve Almanca dil öğrenme konusunda profesyonel kadrosu ile tüm işlemlerinizi siz uğraşmadan hallediyor.

Aksaray’ın yabancı dil eğitimi konusunda ilklere öncü olan Karadal Amerikan Dil Kursu, bu kampanyası ile yine bir ilke imza atarak, Aksaray’lı pek çok vatandaşı Almanya işçisi yapacağını açıkladı. Başvuru sürecinde yoğunluk yaşayan Karadal Amerikan Dil Kursu kişi sınırlaması olmadığını açıkladı.

PEKİ YA SİZLER ALMANYA’DA ÇALIŞABİLİRMİSİNİZ

Almanya’nın istemiş olduğu gerekesimler nelerdir ?

1. Almanca a2 belgesi (Aksaray Amerikan dil kursunda Almanca dersleri verilmektedir)

2. Almanya’dan iş teklifi (Amerikan dil kursunun Almanya’da iş bulucu firmayla yapmış olduğu anlaşmayla sizlere kolay bir şekilde işyeri bulmaktadır)

3. İş deneyimi

4. Diğer

DETAYLI BİLGİ İÇİN 0382 213 73 74 ARAYARAK BİLGİ ALABİLİR VEYA 

https://amerikandil.com/vize-kayit

BÖLÜMÜNDEN VİZE İÇİN GEREKSİMLERİ KARŞILIYORMUSUNUZ KONTROL EDEBİLİRSİNİZ.

 



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri