Altınsoy Kurum Ziyaretlerine SGK Ziyaretiyle Devam Etti

Altınsoy Kurum Ziyaretlerine SGK Ziyaretiyle Devam Etti

Altınsoy Kurum Ziyaretlerine SGK Ziyaretiyle Devam Etti

Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, beraberindeki Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci, Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Alakuş ve Malik Ekinci ile birlikte, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Bilal Akgün´ü makamında ziyaret etti.

Sabah saatlerinde Sosyal Güvenlik Kurumu´na gelen Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, SGK İl Müdürü Bilal Akgün tarafından karşılandı. Ardından Akgün´ün makamına geçen Altınsoy, burada kendisiyle ile bir süre sohbet ederek, hizmet binalarında herhangi bir sıkıntının olup olmadığı konusunda bilgi alışverişinde bulundu. Kurumun işleyişi ile ilgili sohbetlerde de bulunan Altınsoy, ?Hükümetimiz sosyal güvenlik alanında yaptığı çalışmalar ile vatandaşlarımızın hayat standartlarını yükseltmiştir. Bizler hemşerilerimizden aldığımız olumlu tepkiler ile bu memnuniyeti ilimizde görüyoruz. Tüm vatandaşlarımızın sosyal güvenlik kapsamına alınması Ak Parti´nin gerçekleştirdiği reformlardandır. Yine taşeron işçilerimiz ve BAĞ-KUR ile ilgili çalışmalar meclisimizin gündeminde. İnşallah bu konuda da vatandaşlarımızı memnun edecek bir netice çıkacaktır. Türkiye´nin artık Ak Parti öncesi ve Ak Parti dönemi diye değerlendirilmesi gerektiğini ifade eden Başkan Altınsoy, 2002 öncesi, Ak parti öncesi, güven vermeyen bir iktidar, IMF yönetiminde bir siyaset, umudu kırılmış bir millet ve yarınını göremeyen bir Türkiye vardı. Bu tabloyu sorunlu siyasetçiler oluşturdu. 2002 sonrası, Ak Parti sonrası siyasette istikrar, hamasetten uzak ekonomi, umudu olan bir millet ve geleceği planlayan Türkiye oluştu. Bu sorumlu siyasetçi döneminde IMF´ye el açan değil kredi açan, çığ altında kalan değil çağ atlayan, projeleri kağıt üstünde kalan değil toprak üstüne çıkan, ´temel at, git Ankara´da yat´ anlayışını bitiren, sorumlu siyasetçi sayesinde özür dileyen değil dileten, sözü dinlenen bir Türkiye noktasına geldik.´´ diye konuştu.

Yapılan ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Akgün ise, ?Personelimle ve vatandaşlarla aramızda hiçbir sıkıntı olmadan, sivil toplum kuruluşlarımız ve diğer kurumlarımızla istişare içerisinde güzel işler yapıyoruz. Basın kuruluşlarımız ile de güzel ilişkiler içerisinde olarak vatandaşlarımız ile diyalogumuzu her zaman iyi tutacağız.´´ ifadelerini kullandı. Bilal Akgün´ün makam ziyaretinin ardından, İl Başkanı Altınsoy beraberindeki heyet ile birlikte, kurum personeli ve işlem yapan vatandaşların istek ve taleplerini dinleyerek ziyareti tamamladı.



Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri