Armağan Öztürk,İYİ Parti'den Belediye Meclis Üyesi aday adaylığını ilan etti

Armağan Öztürk,İYİ Parti

Armağan Öztürk,İYİ Parti'den Belediye Meclis Üyesi aday adaylığını ilan etti

ARMAĞAN ÖZTÜRK, İYİ PARTİ'DEN BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAY ADAYLIĞINI İLAN ETTİ

İnşaat Mühendisi Armağan Öztürk, İYİ Parti'den Belediye Meclis Üyesi aday adayı oldu.

 

 

Aksaray'da ilklere imza atan İYİ Parti, hafta sonu Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü'nde bir farkındalık yaparak, ilk kez Belediye Meclis Üyesi aday adayı toplantısı gerçekleştirdi. 

Siyasi hayatına İYİ Parti'de başlayan İnşaat ve Makine Mühendisi Armağan Öztürk, Merkez İlçe Başkan Yardımcılığından ayrılarak 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde İYİ Parti'den Belediye Meclis Üyesi aday adayı oldu.

 

 

"Genel Başkanımız Meral Akşener'den Aldığım İlhamla Bizim de Aksaray ve Ülkemiz İçin Yapacaklarımız Var"

İYİ Parti il binasında yapılan aday tanıtım toplantısında konuşma yapan Armağan Öztürk, Aksaray Belediyesinin 5 sene içerisinde dağ gibi sorunlar biriktirdiğini ve bu sorunların İYİ ve cesur kadrolar ile çözüleceğini söyledi. 

İYİ Parti'nin Türk siyasi tarihinin en karanlık günlerine güneş gibi doğduğunu söyleyen Öztürk, "Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in cesaretinden ilham alarak, 2018 yılında ben ve kız kardeşim Tacinur Öztürk ile ‘biz de cesurlar hareketinde olmalıyız, bizim de ülkemiz için Aksaray’ımız için yapacaklarımız var’, düşüncesiyle siyasi hayatımıza İYİ’lerle ilk adımımızı attık. Cesurlar hareketinde ailem olarak gördüğüm siz değerli dava ve yol arkadaşlarımla birlikte yol yürümekten onur ve gurur duyuyorum. Geçen 5 yıllık sürede partimizin her kademesinde verilen her görevi büyük bir heyecanla yerine getirmekten mutluyum. Yaklaşan 31 Mart 2024 Mahalli idareler seçimlerinde gönül verdiğim partimizden Belediye Meclis Üyeliği adaylığı için Siyasal İşlerden Sorumlu Merkez ilçe başkanlığı görevimden ayrılarak sizlerin huzuruna çıktım" dedi.

"Aksaray Belediye Meclis Üyeliği Adaylığımda Çıktığım Bu Yolda Her Zamankinden Daha Çok Çalışacağıma Söz Veriyorum"

Türkiye'nin en zor günlerinde bir kadının neleri değiştirebileceğini gördüklerini söyleyen Öztürk, "Hepimiz inanıyor ve biliyoruz ki 31 Mart Yerel seçimlerinde İYİ Parti, Aksaray’ın en iddialı ve güçlü partisi olarak başta il, ilçe ve belde belediyelerinde çok büyük başarılara imza atacak. Bu inancımın bir göstergesi olarak Aksaray Belediye meclis üyeliği adaylığımda çıktığım bu yolda her zamankinden daha çok çalışacağıma söz veriyorum" ifadelerini kullandı. 

"Aksaray'a Nasıl Hizmet Edilirmiş Bunlara Öğreteceğiz"

22 senelik AK Partili belediyelerin vatandaşa bir temiz suyu bile layık görmediğini, şehirdeki imar iskân ve çarpık kentleşme sıkıntısının her geçen gün daha da dayanılmaz bir hale geldiğini, vatandaşın kentsel dönüşümde bile mağdur edildiğini söyleyen Öztürk, "Hepinizin bildiği gibi mesleğim İnşaat ve Makine Mühendisliği. Milletvekilimiz Turan Yaldır’ın Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ülke gündemine taşıdığı, deprem riskinin az olduğu ilimizde yapılması gereken çalışmalar ile önerisi ortada iken Aksaray Belediyesi’nin bu konuya duyarsız cılız çalışmalarını maalesef yaşamaktayız. Geçen 5 yıllık süreçte Ak Partili Belediyeler birikmiş dağ gibi sorunları halının altına süpürüp göz boyaması işler ile açılışlar yapmaktadır. Aksaraylı hemşehrilerimizin ve siz değerli dava arkadaşlarımızın desteği ile 31 Mart akşamı Belediye Başkanımız ve tüm meclis üyesi arkadaşlarımız ile Aksaray'a nasıl hizmet edilirmiş bunlara öğreteceğiz. Belediye Meclis Üyeliği adaylığı müracaatımda parti binamıza gelerek beni yalnız bırakmayan, aldığım her kararda yanımda olan aile fertlerime, il başkanıma, birlikte çalışmaktan onur duyduğum Merkez ilçe başkanıma, Milletvekilimize, Kadın Politikaları ve Gençlik Kolları başkanımıza ve siz Cesur ve İYİ’lere sonsuz teşekkür ederim" açıklamasında bulundu.

Armağan Öztürk'ün yaptığı basın açıklamasına; Milletvekili Turan Yaldır, İl Başkanı Sercan Belgemen, Merkez İlçe Başkanı Osman Yılmaz, Kadın Politikaları Başkanı Naciye Akkuş, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Akar, İYİ Partili Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda partililer katılım gösterdi.

Armağan Öztürk Kimdir?

1993 yılında Aksaray'da doğan Armağan Öztürk; ilk, orta ve lise öğreniminin ardından Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliğinden mezun oldu. 2019 yılında İş Sağlığı ve Güvenliği alanında yüksek lisansını tamamladı.

2019 yılında Aksaray Üniversitesi Makine Mühendisliğini kazanan Öztürk, 2023'te Makine Mühendisliğinden mezun olarak meslek diplomasını aldı. 2021 yılında Mimar kız kardeşi ile birlikte Mimar ve İnşaat firması kurdu. 

Aktif olarak ticari hayatını sürdüren Öztürk, 2022 yılında Aksaray Ticaret Sanayi Odası seçimlerinde Ticaret Odası üyesi oldu. Öte yandan Öztürk, İnşaat Mühendisler Odası Başkan Yardımcılığı görevini de sürdürüyor.



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri