ASÜ Planlı Bir Şekilde Büyüyor

ASÜ Planlı Bir Şekilde Büyüyor

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, 8-10 yıllık süreç içerisinde öğrenci sayısının 38-40 bin bandında olacak

ASÜ Planlı Bir Şekilde Büyüyor

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, 8-10 yıllık süreç içerisinde öğrenci sayısının 38-40 bin bandında olacağını; fiziki yapılaşmayı bu gelişmeler ışığında planlamaya çalıştıklarını söyledi.

58 ve 59´uncu Hükümetlerde Bayındırlık ve İskân Bakanı olarak görev yapan; 19, 20, 21 ve 22´nci Dönem Bitlis Milletvekili Zeki Ergezen, ASÜ Rektörü Şahin´i ziyaret etti. Üniversitenin 11 yıllık gelişimi ve özellikle son iki yıl içinde büyümeyi anlatan Şahin, fiziki yatırımların son durumu hakkında bilgiler verdi. Yaptıkları çalışmaların ardından 8-10 yıllık süreç içerisinde öğrenci sayısının 38-40 bin bandında olacağını hesapladıklarını ve büyüme planlarında bu gerçeği göz önünde bulundurduklarını ifade eden ASÜ Rektörü, ?Gerek fiziki olarak, gerekse akademik başarı anlamında hızla ilerliyoruz. Yakaladığımız başarı ivmesini arttırmak noktasındaki gayretlerimiz de sürüyor. Hızlı şekilde öğrencilerimiz ve çalışanlarımız için en nitelikli mekânları inşa ediyoruz. Kamu kaynaklarını etkin kullanarak geleceğin Üniversitesini el birliği içinde oluşturmak amacındayız? dedi.

Bakan Ergezen de, başarılı çalışmaları münasebetiyle ASÜ Rektörü Şahin´i tebrik etti ve çalışmalarında başarılar diledi.



Anahtar Kelimeler: Planlı Şekilde Büyüyor
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri