ASÜ Aşçılık Programı Öğrencileri Başarıdan Başarıya Koşuyor

ASÜ Aşçılık Programı Öğrencileri Başarıdan Başarıya Koşuyor

ASÜ Aşçılık Programı Öğrencileri Başarıdan Başarıya Koşuyor

Aksaray Üniversitesi Güzelyurt Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri 12-13 Kasım tarihleri arasında düzenlenen NİĞDE 2. HASAT GÜNLERİ ELMA FESTİVALİ kapsamında yapılan yemek yarışmalarına katıldı.


Türkiyenin farklı bölgelerinden gelen bir çok Usta Şefin juri üyeliğini yaptığı yarışmalara, bir çok üniversiteden 30 öğrenci katılırken, Aksaray Üniversitesini temsilen ise toplamda 8 öğrenci katıldı. 4 farklı yemek kategorisinde yarışan öğrencilerimiz, katıldıkları yarışmaların tamamından önemli derecelerle ayrıldı.  


İlk olarak en iyi Elma Tatlısı kategorisinde yarışan öğrencimiz Ali AĞCA 1.lik, Semih GÜNER ise 2.lik ödülünün sahibi oldu. Geleneksel Türk Mutfağı kategorisinde yarışan Buket Deniz DEMİR isimli öğrencimizin yemeği 1.lik ödülüne, Cavidan AYDİLEK isimli öğrencimizin yapmış olduğu yemek ise 2.lik ödülüne layık görüldü. Modern Türk Mutfağı kategorisindeki grup yarışmasına katılan öğrencilerimizden Ayşe GÜZEN, A. Üzeyir TEKDAL ve Songül MORTEPE'nin yapmış olduğu yemekler ise 3.lük ödülüne layık görüldü. 
Üniversitemizi temsilen yarışmalara katılan öğrencilerimizi ve bölüm hocalarımızı tebrik ediyor ve Başarılarının devamını diliyoruz.



Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri