ASÜ´de Yeni Akademik Dönem Başlıyor

ASÜ´de Yeni Akademik Dönem Başlıyor

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

HAZIRLIKLAR TAMAM, ASÜ´DE YENİ AKADEMİK DÖNEM BAŞLIYOR 

 

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, 2019-2020 akademik döneminin 16 Eylül Pazartesi günü başlayacağını söyledi. 

/resimler/2019-9/13/1432316782926.jpg

 

Yeni döneme dair hazırlık çalışmaları kapsamında gerek fiziki düzenlemeler, gerekse akademik ve teknolojik bakımdan eksiklerin tamamlandığını ifade eden ASÜ Rektörü,  ?Öğrencilerimiz için en ideal çalışma ve öğrenme ortamlarını oluşturmak adına, yaz döneminde pek çok çalışmayı hayata geçirdik? dedi. Bina ve dersliklerde ihtiyaç duyulan tadilat çalışmalarının bitirildiğini, bunun yanı sıra Kütüphane karşısındaki alana beş futbol sahası büyüklüğünde bir park inşa ettiklerini kaydeden Prof. Şahin, ?Ağaçlandırma, sosyal alanların bakımları, çevre temizliğine ve geri dönüşüme yönelik düzenlemeler, dersliklerin tadilatları? Bunlar ve benzeri pek çok çalışmayı yaz döneminde tamamladık. Ayrıca mevcut öğrenme sistemlerimizi, akademik manadaki tüm yeni düzenlemelere hızlıca entegre ettik. Öğrencilerimiz için pek çok etkinlik planlaması da tamamlandı. Yeni döneme hazırız? dedi. 

 

Şahin, ASÜ´deki tüm okullara bu dönem 4 bin 250 yeni öğrencinin daha katıldığını belirttiği açıklamasını, şu şekilde tamamladı: ?Yeni dönemin hem öğrencilerimiz, hem de personelimiz açısından hayırlara vesile olmasını diliyoruz.? 

 



Anahtar Kelimeler: Yeni Akademik Dönem Başlıyor
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri