Babalar Günü'nde Şehit Babaları Unutulmadı

Babalar Günü

Babalar Günü'nde Şehit Babaları Unutulmadı

Babalar Günü'nde Şehit Babaları Unutulmadı

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Aksaray Şubesi Babalar Günü nedeni ile Şehit Babaları ile Bir araya Geldiler.

 


Şehit ailelerinin her zaman yanlarında ayrı bir yeri olduğunu belirten Başkan D. Mehmet Akbulut yaptığı konuşmada, “Babalar günü münasebetiyle Öncelikle şehitlik ziyaretimizi yaptık ve şehitlerimize dualar ettik. Cenabı Allah diyor ki, ‘Allah yolunda öldürülenlere ölü demeyiniz. Zira onlar Allah katında diridirler ama siz onları göremezsiniz.’ Şehitlerimizin ahiretteki mertebeleri peygamberlerimizin yanındadır. Dolayısıyla şehitlerimizin şefaatine Cenabı Allah ailelerini ve bizleri nail eylesin.
Dernek olarak bütün şehit ailelerimiz bizim yanımızda birdir, değerlidir ve anlamlıdır. Hepsinin başımızın üzerinde yeri vardır. Zaman zaman temsil noktasında şehit ve gazi ailelerimizi ziyaret ediyoruz.  Babalar günü dolayısıyla bir şehit ailelerimizden birini ziyaret ettik. Ailelerimizin bu anlamda Cenabı Allah sabırlarını artırsın. 
Çünkü vatanına, milletine, bayrağına ve bizim buralarda olmamıza neden olan evlatları yetiştiren ailelere minnettar olmalıyız. Şehitlerimize minnettarız. Bunun sorumluluğu ve idrakında olmayan birinin bu devlette vatandaş olması da doğru bir anlayış değildir. Bu devlet hep 18 yaşındadır. Ailelerimiz görmese devlet ve kurumları ailelerimizi takip eder ayaklarına taş takılsa muhakkak o taşın kaldırılmasına yardım ederler. Devlette, millette, vatandaşların her kesimi de bütün şehitlerimizin yanındadır” 
Bundan sonraki hayat sürecinde şehit ailelerimizin hayatta kalan evlatlarıyla sağlık içerisinde ömür sürmesini Cenabı Hak’tan dua ediyorum. Tekrar babalar gününü tebrik ediyorum ve sizleri en derin sevgi ve hürmetlerimle selamlıyorum” şeklinde konuştu.



Anahtar Kelimeler: Babalar ' Şehit Babaları Unutulmadı
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri