Baro Başkanı Coşkun´dan Ankara Çıkarması

Baro Başkanı Coşkun´dan Ankara Çıkarması

Aksaray Baro Başkanı Beytullah Coşkun ve Yardımcısı Murat Biçkin Ankara´da Önemli Ziyaretlerde Bulundu

Aksaray Baro Başkanı Av. Beytullah Coşkun ve Baro Başkan Yardımcısı Av. Murat Biçkin Ankara´da Yüksek yargı ve Bürokratlara ziyaretlerde bulundu.

Baro Başkanı Beytullah Coşkun ilk olarak Mersin İl Müftülüğü görevinden Diyanet İşleri Atama Daire Başkanlığına getirilen abisi Dursun Ali Coşkun´u makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi..Dursun Ali Coşkun,Diyanetten sorumlu ve Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ´ın özellikle istediği bürokratların başında geliyor.

Başkan Coşkun ve Yardımcısı Biçkin sırasıyla Yargıtay Başkanı Sayın İsmail Rüştü CİRİT´i,Cumhurbaşkanı Hukuk Başdanışmanı Sayın Ahmet KARAYİĞİT´i,Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı  Sayın Mehmet AKARCA´yı,Yargıtay 3.Hukuk Dairesi Başkanı Sayın Mete DUMAN´ı ve Türk Dili Konuşan ve Akraba Ülkeler Avukat Örgütleri Birliği Başkanı Sayın Av.Kürşat KARACABEY´i makamlarında ziyaret ederek,.Hukuk ve Yargı konularında çok verimli görüşmeler gerçekleştirdiler.

Baro Başkanı Avukat Beytullah Coşkun ve Baro Başkan Yardımcısı Avukat Murat Biçkin ziyaret ettiği Yüksek Yargı ve Bürokratlara Aksaray´ın ünlü el dokuma halısını hediye etti.

 



Cuma 28 ° / 16.5 °
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri