Başarılı İş Adamı Bahattin Yücel Belediye Meclis Üyeliği için başvuruda bulundu

Başarılı İş Adamı Bahattin Yücel Belediye Meclis Üyeliği için başvuruda bulundu

Başarılı İş Adamı Bahattin Yücel Belediye Meclis Üyeliği için başvuruda bulundu

Aksaray'ın başarılı iş adamlarından Bahattin Yücel yaklaşan yerel seçimler öncesi İYİ Parti'den Aksaray Belediyesi Meclis üyeliği için aday adaylık başvurusunda bulundu. Parti binasında gerçekleşen açıklamaya İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen, Merkez İlçe Başkanı Osman Yılmaz, Milletvekili Turan Yaldır, Aksaray Belediye başkan aday adayı Tuğrul Karacaer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 


Bahattin Yücel yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "İyi Parti Aksaray Belediye Meclis üyeliği adaylığı tanıtım programına katılım sağladığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Sağ olun, var olun...
Ben Bahattin Yücel, aslen Aksaray Ağaçören ilçesi Kurtini köyü nüfusuna kayıtlıyım. 25 yıldır Aksaray merkezde ikamet etmekteyim. Yaklaşık 18 yıldır özel güvenlik sektöründe yöneticilik ve işletme sahibi olarak görev yapmaktayım.
Selçuk üniversitesi Halkla ilişkiler Yüksek lisans mezunuyum. Evli ve 2 çocuk babasıyım.

Bugün sizlerle burada olmanın gururunu ve sorumluluğunu yaşıyorum. İyi Parti Belediye Meclis Üyesi adaylığı için yola çıkmış bulunuyorum. Şehrimizi daha adil, daha şeffaf ve daha yaşanabilir kılmak için bu önemli göreve talip oldum.
Amacımız, İyi Parti'nin temsil ettiği ilkeleri benimseyerek, şehrimizin potansiyelini en üst düzeye çıkarmak, katılımcı bir yönetimle sizlerle birlikte hareket etmek olacaktır.

Toplumsal sorumluluklarımızı yerine getirerek, sizlerin beklenti ve taleplerini dikkate alarak şehrimizi "İYİ" lerin kadrosu ile birlikte daha güzel bir şehir haline getireceğiz. Şehrimizi birlikte yönetmek, daha yaşanabilir bir gelecek inşa etmek için sizlerin desteğini bekliyorum. Hep birlikte el ele, şeffaf yönetim anlayışımızla halkımıza hizmet etmeye hazırız. Tekrar Katılımlarınız için her birinize ayrı ayrı çok Teşekkür eder, Saygılar sunuyorum."



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri