Başkan Akbulut;´´Ciddi Manipülasyon Yapılıyor´´

Başkan Akbulut;´´Ciddi Manipülasyon Yapılıyor´´

Ülkü ocakları Aksaray İl Başkanı Ali Akbulut´´Şanlı Türk Bayrağımız ile ilgili yaşanılan dialog odatv ve benzeri manipüle odaklı haber sitelerine bırakılmayacak kadar önem arz etmektedir. Görüşmelerimizden sonra teşkilat masamıza bayrağımız geri asılmıştı

28.12.2017 tarihinde www odatv com adlı internet sitesinden yayınlanan haberin ciddi bir manipülasyon olduğunu kamuoyu ile paylaşıyoruz.

Bahsi geçen internet sitesinin iddiasına göre Şemdinli kırsalında şehit düşen askerlerimiz ile ilgili herhangi bir dialog Rektör,Rektör Yardımcıları ve Dekan ile kurulmamıştır.

İslami İlimler Fakültesi´ndeki teşkilat masasından bilgi verilmeden kaldırılan Şanlı Türk Bayrağımız ile ilgili yaşanılan dialog odatv ve benzeri manipüle odaklı haber sitelerine bırakılmayacak kadar önem arz etmektedir. Görüşmelerimizden sonra teşkilat masamıza bayrağımız geri asılmıştır.

Yanlı ve manipüle edilen bu haberdeki gibi Rektör,Rektör Yardımcıları ile herhangi bir muhattaplık kurulmamıştır. Bahsi geçtiği gibi şehitlerin aziz ruhu incitilmemiştir. İddia edildiği gibi ? Şehitleri anmak size mi kaldı?? ayarında hadsizce bir söz tarafımıza hiçbir yetkili tarafından sarfedilmemiştir. 
Kamuoyunu yanıltma ve yönlendirme amacı güderek ülkücülere karşı bir saf oluşturmayı hedefleyen bu satılık kalemleri bir kez daha uyarıyor ve kınıyoruz. Şehitlerin ve tüm milli mukaddesatın aziz savunucuları olarak bu durumu tüm kamuoyu ile paylaşıyoruz.

Ali AKBULUT 
Ülkü Ocakları Aksaray İl Başkanı



Salı 24.7 ° / 10.7 °
Çarşamba 30.7 ° / 17.4 °
Perşembe 29.8 ° / 17.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri