Başkan Bozlak hızlı başladı

Başkan Bozlak hızlı başladı

Demirci Belediye Başkanı Ramazan Bozlak seçim çalışmalarında verdiği sözleri yerine getirmek için harekete geçti

Demirci  Belediye Başkanı Ramazan Bozlak seçim çalışmaları sırasında verdiği sözleri de yerine getirmek için ilk kazmayı vurdu.
Demirci  Belediye Başkanı seçilen Ramazan Bozlak görevine hızlı bir başlangıç yaptı. Başkan Ramazan Bozlak,, seçim çalışmalarında verdiği sözlerden biri olan ?içmesuyu projesi´ sözünü yerine getirmek için de ilk kazmayı vurarak çalışmaları başlattı.

/resimler/2019-10/2/2124094767449.jpg

Demirci kasabasında yıllardır yılan hikayesine dönen içme suyu projesi bir türlü hayata geçirilememişti. Başkan Ramazan Bozlak´ın seçim çalışmalarında da söz verdiği temiz içme suyu projesinin  ilk sondaj çalışmalarına bugün  start verildi.Bu proje için yoğun mesai harcayan Başkan Bozlak defalarca Ankara´ya giderek projesini bizzat kendisi  anlatarak takip etti.Yıllardır yapılıyor yapılacak umuduyla insanların merakla beklediği kasaba için hayal olan içme suyu  projesinin çalışmalarının başlamasıyla vatandaşların yüzleri gülmeye başladı.Kasabalı vatandaşlar yaptıkları açıklamada," yıllardır üretimi ve kullanılması yasak olan aspes borulardan su içiyor ve sürekli yüksek ateş sebebiyle hastaneye gidiyorduk.Sonunda Ramazan Bozlak ın büyük mücadelesiyle  ilk sondaj çalışması başladı.Bu proje bizler için çok önem arzediyor.Başkanımız bu projenin yanında,diğer projelerinide başlattı.Çok mutluyuz,belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz ve her zaman onun yanında olacağız"dediler.
 
 Başkan Ramazan Bozlak yaptığı açıklamada,"
Söz verdiğimiz gibi;
Kasabamızın en büyük sorunlarından olan içme suyu için ilk çalışma başlamıştır.Kasabamıza hayırlı uğurlu olsun.Demirci-Gülağaç ve Gülpınar bölgesinin ortaklaşa yaptığı, gelirlerinin tamamı demirci belediyesine katkı sağlayacağı sanayi projesi çalışmaları devam ediyor.
 
/resimler/2019-10/2/2124555549815.jpg
 
Şuanki belediye binası yerine bu dev projeyi başlatıyoruz.
 
/resimler/2019-10/2/2125302894156.jpg
 
Toplamda 19 dükkan olacağı bu proje şimdiden kasabamıza hayırlı uğurlu olsun.Dükkan satışlari için ileriki tarihlerde bilgi verilecektir.
 
/resimler/2019-10/2/2126077113540.jpg
 
Kasabamızın 11 farklı noktasın çoçuk parkı çalışmalarımız devam ediyor. Birkaç güne çalışma hakkında detaylı bilgi paylaşacağız.Ayrıca 3 adet okul servis aracımız değişmiştir son 1  araçta birkaç güne gelecektir.Yine kasabanın güvenliği için, tüm mahalle ve  önemli noktalarına  güvenlik kameraları takılmaktadır çalışmalarda sona gelindi"dedi.


Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Pazartesi 21.9 ° / 9.1 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri