Başkan Dinçer 48 mahalle muhtarı ile istişare toplantısında buluştu

Başkan Dinçer 48 mahalle muhtarı ile istişare toplantısında buluştu

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

BAŞKAN EVREN DİNÇER 48 MAHALLE MUHTARI İLE İSTİŞARE TOPLANTISINDA BULUŞTU

 

BAŞKAN DİNÇER ?ÇALIŞMALARIMIZI ÖNCELİK SIRASINA GÖRE YAPIYORUZ?



Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, 48 mahallenin muhtarı ile istişare toplantısında bir araya geldi. 

 

/resimler/2019-8/8/1545012822002.jpg

Düzenlenen toplantıya Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Belediye Başkan Yardımcıları, Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Emin Tetik ve tüm mahallelerin muhtarları katıldı.

Belediye Başkanı Evren Dinçer yaptığı konuşmada belediye yatırımlarının tüm mahallelere yayılmasında etkin rol oynayan mahalle muhtarlarına Teşekkür ederek şunları söyledi. 

? Öncelik sıralamasına göre mahallerimize dokunuşlar yapacağız. Asfaltı şu anda iki üç kanaldan atmaya çalışıyoruz. Arkadaşlarımız imkânlar ölçüsünde en uygun şekilde asfalt atmaya çalışıyor.  Bundan sonraki süreçte sizlerle bir araya daha çok geleceğiz. Oturup istişare edeceğiz. Daha sonra mahallere ziyaretlere geleceğiz.?

 /resimler/2019-8/8/1545595479580.jpg

Başkan Dinçer, Aksaray belediyesi olarak kaldırım, park, bahçe, altyapı, asfalt, ulaşım, otopark gibi vs birçok alanda çalışmaları öncelik sırasına göre sürdürdüklerini ifade ederek

 ? Vaat ettiğimiz projeler ne ise onların biz altyapı çalışmalarına başladık. Onları da inşallah Allah imkân verirse zamanında yerine getireceğiz. Suyla ilgili çalışmalar devam ediyor. Su projesinin bir an önce bitirmek için çalışıyoruz. İmarla ilgili çalışmaları yürütüyoruz. Yapılması gereken hizmetler ne ise onları en iyi bir şekilde yapmanın gayretinde oluyoruz.? Diye konuştu. 

Başkan Dinçer, daha sonra tüm mahalle muhtarlarının taleplerini dinleyerek çözüm üretilmesi konusunda gereken çalışmanın yapılacağını kaydetti. 



Salı 24.7 ° / 10.7 °
Çarşamba 30.7 ° / 17.4 °
Perşembe 29.8 ° / 17.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri