Başkan Göktaş,"Üzerimize düşeni fazlası ile yaptık"

Başkan Göktaş,

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

ATSO BAŞKANI GÖKTAŞ´TAN VOLKSWAGEN AÇIKLAMASI ?ÜZERİMİZE DÜŞENİ FAZLASI İLE YAPTIK?
Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, geçtiğimiz günlerde bir yerel gazetenin manşetinde yer alan ?Dev Yatırım Volkswagen için Tık Yok? haberiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 
Volkswagen´in Türkiye´de yatırım kararı alması ile birlikte hemen çalışmalara başladıklarını ve bu yatırımın Aksaray´da yer alması için her türlü girişimde bulunduklarını fakat önlerinin kesildiğinin altını çizen Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, yaptığı açıklama da; ? İlimizde yayınlanan bir yerel gazetemizde ki Volkswagen yatırımı ile ilgili tarafıma ve temsil ettiğim kuruma yönelik eleştirilerin yersiz olduğunu belirtmek için açıklama yapma durumunda kaldık. 
Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasının Yönetim Kurulu Başkanı olarak Yönetim Kurulumuzdaki arkadaşlarımızla bu projenin şehrimize kazandırılması için ilk günden itibaren çalışmalar gerçekleştirdik. Basında bu yatırımla ilgili açıklama hazırlatarak sadece ses getirmek yerine bu yatırımın karar mercilerine gitmeyi tercih ettik. Bu kapsamda geçtiğimiz haftalar içerisinde Aksaray Valimiz Sayın Ali Mantı, Aksaray Milletvekilimiz Cengiz Aydoğdu, Aksaray Belediye Başkanımız Evren Dinçer ve Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk ile birlikte Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Mehmet Cahit Turhan´ı bakanlıkta ziyaret ederek bu yatırımı çok istediğimizi Aksaray´ın bu yatırım için Türkiye´de en uygun ve stratejik şehirlerin başında geldiğini, bu yatırım için şehir olarak üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazır olduğumuzu dile getirdik. 
Sayın Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Mehmet Cahit Turhan bizim bu talebimizi memnuniyetle karşıladığını fakat bu yatırım kararının alındığı ilk gün nokta yerinde belirlendiği hatta bunun için ülkemizin her türlü desteğinin de verileceği yatırımcı firmaya belirtilmiştir. Bulgaristan´da yapılması planlanan bu yatırımın Türkiye´de belirlenen nokta yere yapılması için yatırımcı firmanın talepleri olduğu bu taleplerinde devletimiz tarafından karşılanacağı Bakan beyin bizzat ağzından tarafımıza iletilmiştir. Bizler devletimizin aldığı bu karara saygı duyarak bu yatırım için herhangi bir açıklama yapmadık ki Aksaraylı insanlarımızın da herhangi bir umuda kapılmasını istemedik. Fakat yaşadığımız süreçte yerel medyamızda yayınlanan bu taraflı haber başta birçok şeyden vazgeçerek bu şehrin sanayisine, ticaretine emek veren vaktini ayıran Yönetim Kurulu arkadaşlarımı ve şahsımı derinden yaralamıştır.  Bilinmesini isterim ki Aksaray yöneticileri ve biz STK´lar şehrimiz için her konuda uyumlu bir şekilde çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz.
ATSO´ya veya şahsıma hiçbir soru sorulmadan bilgi alınmadan yazılan bu haber için yaptığımız bu açıklamayı kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. 
Ortak Aklın Gücüyle Geleceğin Sanayi Kentini birlikte inşa edeceğimiz vizyonuyla hareket ettiğimiz görev süremizde vatandaşlarımız, kamu kurumlarımız, Sivil Toplum Kuruluşlarımız ve vatandaşlarımız bilsin ki Aksaray´ın menfaatine ve geleceğine yönelik bir yatırım, proje veya herhangi bir konu olursa en önde biz olacağız ve biz çalışacağız. Biliyor ve inanıyoruz ki biz çalışırsak Aksaray kazanır. Aksaray´ın da kazanması için her daim her projede yer alacağımızı belirtmek istiyorum? Dedi.


Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri