Başkan Koçak´ı duygulandıran hediye - aksarayhaber67

Başkan Koçak´ı duygulandıran hediye - aksarayhaber67

Aksaray Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Nuri Girgin,Uzman Alan Öğretmeni Yaşar Karpuz,Alay Öğretmeni İlkay İnci,Öğrenci İrem Karabulut Ş.A.D Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Koçak´a nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Aksaray Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Nuri Girgin,Uzman Alan Öğretmeni Yaşar Karpuz,Alay Öğretmeni İlkay İnci,Öğrenci İrem Karabulut Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Koçak´a nezaket ziyareti gerçekleştirdi ve okul öğrencilerinden İrem Karabulut´un yaptığı karakalem tablosunu hediye etti.

 

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Sayın Nuri Girgin,´´Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Koçak´ın 2006 yılında Hakkarinin Şemdinli ilçesinde vatani görevini yaparken şehit düşen oğlu Orhan Koçak´a ait özel olarak Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisinin yaptığı karakalem tablosunu hediye etti.Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Nuri Girgin Şehit Orhan Koçak´ı rahmetle anarken´´Vatan uğruna şehit olan kardeşimizi hiç unutmayacağız.Ruhu şad olsun.Mekanı cennet olsun.´´dedi.

 

Tabloyu çok beğendiğini,söyleyen Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Koçak,´´Bu gurur ve onur kimseye nasip olmaz kolay kolay.Bu tablo benim için çok güzel bir anı oldu.Sizler beni bir kez daha gururlandırdınız,şereflendirdiniz,ve onurlandırdınız.´´Bu ince düşünceyi ve emeği sergileyen Güzel Sanatlar lisesi öğrencisi İrem Akbulut´u kutlayarak teşekkür etti. Ziyaretlerinden dolayı Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Nuri Girgin,Uzman Alan Öğretmeni Yaşar Karpuz,Alay Öğretmeni İlkay İnci,Öğrenci İrem Karabulut teşekkür ederiz. dedi.

HABER:MERVE TOSUN

 



Perşembe 29.8 ° / 17.8 °
Cuma 28 ° / 16.5 °
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri