Başkan ve Validen Komşu Belediye´ye Ziyaret

Başkan ve Validen Komşu Belediye´ye Ziyaret

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

BAŞKAN VE VALİDEN KOMŞU BELEDİYEYE ZİYARET

 

AKSARAY BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER VE VALİ ALİ MANTI, NEVŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI RASİM ARI´YI ZİYARET ETTİ

 

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray Valisi Ali Mantı ile birlikte Ahiler Kalkınma Ajansının Nevşehir´de düzenlenen aylık olağan yönetim kurulu toplantısına katıldı. 

 

Başkan Dinçer ve Vali Ali Mantı toplantı sonrası komşu Nevşehir´in genç ve dinamik belediye başkanı Rasim Arı´yı makamında ziyaret etti. 

 

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Aksaray Valisi Ali Mantı ve Belediye Başkanı Evren Dinçer´i misafir etmekten onur duyduğunu ifade ederek Aksaray heyeti ile karşılıklı görüş alış verişi ve istişarede bulundu.  

 

Nevşehir belediye başkanı Rasim Arı, ziyaretin anısına Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer´e tablo ve çeşitli hediyeler takdim etti. 

 

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, ziyaret ilişkin yaptığı açıklamada misafirperverliğinden dolayı komşu Nevşehir´in belediye Başkanı Rasim Arı´ya teşekkür ederek ? Komşu ilimiz Nevşehir´in genç ve dinamik belediye başkanı Rasim Arı´yı Valimiz Sayın Ali Mantı ile birlikte ziyaret ettik. Sıcak karşılaması ve ev sahipliğinden dolayı Nevşehir belediye başkanımız Rasim Arı´ya teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum? şeklinde konuştu. 

 

/resimler/2019-7/25/1001267285215.jpg



Cuma 28 ° / 16.5 °
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri