Başkan Yazgı, Öğrencilere Kendi Elleriyle Aşure Dağıttı

Başkan Yazgı, Öğrencilere Kendi Elleriyle Aşure Dağıttı

Başkan Yazgı, Öğrencilere Kendi Elleriyle Aşure Dağıttı

Aksaray Belediye´sinin Geleneksel Aşure Günleri başladı. Her yıl Muharrem ayında binlerce kişiye aşure ikramında bulunan Aksaray Belediyesi bu geleneği bu yılda sürdürüyor.

Aksaray Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yılda yurtlarda kalan üniversite öğrencilerine Muharrem ayı nedeniyle aşure ikramında bulunuyor.

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu´na ait Mahperi Hatun Kız Yurdu ile Aksaray Kız Yurdunda kalan binlerce öğrenciye aşure ikram edildi.

Aşure ikram programlarına Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Belediye Başkan Yardımcıları Yurtlar Kurumu Aksaray İl Müdürü Mahmut Danayiyen, Yurt müdürleri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, öğrenci yurtlarında kalan kız öğrenciler kendi elleriyle aşure ikramında bulundu. Daha sonra öğrencilerle toplantı yapan Başkan Yazgı, hem öğrencilerin isteklerini dinledi hem de çözüm bulunması konusunda Başkan Yardımcılarına talimat verdi.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, yurtlarda kalan kız öğrencilere slayt gösterisi ile Aksaray´a yaptığı projeleri anlattı. Başkan Yazgı,  Piri Mehmet Paşa Alt geçit projesinden, 2. Kılıçaslan Hamamından, Selime Sultan Kadın Aktivite Merkezinden, Piri Mehmet Paşa Çarşısından, TMO nun yerine yapılacak olan Zembilli Ali Cemali Kütüphanesi ve Kültür Merkezinden, İçme suyu projesinden, Karabağ Tematik parkından, Uluırmak Kent Parkı ve Rekreasyon alanı peyzaj uygulama projelerinden bahsederek, Aksaray´ın büyüyüp gelişmesi ve modern bir şehir olması için çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.

 Aksaray Belediyesinin aşure ikramından memnun olan Üniversite öğrencileri, kendilerine bu güzel imkânı sağlayan Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ´ya teşekkür ettiler.



Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri