Başkan Dinçer: Kadın Aktivite Merkezlerimizde Ramazan'ın manevi iklimi yaşandı

Başkan Dinçer: Kadın Aktivite Merkezlerimizde Ramazan

Başkan Dinçer: Kadın Aktivite Merkezlerimizde Ramazan'ın manevi iklimi yaşandı

BAŞKAN DİNÇER, “KADIN AKTİVİTE MERKEZLERİMİZDE RAMAZAN’IN MANEVİ İKLİMİ YAŞANDI”
 


 

Aksaray Belediyesi kadınların Ramazan ayının manevi atmosferini en güzel şekilde geçirmesi için AKMEK ve Kadın Aktivite Merkezlerinde kadınlara Ramazan ayı boyunca tefsir, mukabele, dini değerler eğitimi ve İslam'a dair söyleşi programları düzenlemeye devam ediyor.
 


 

Aksaray Belediyesine bağlı AKMEK ve 4 ayrı Kadın Aktivite Merkezinde gerçekleşen mukabele programı, eğitim ve söyleşiler Aksaray İl Müftülüğü personeli tarafından veriliyor.
 

Kadir gecesi münasebetiyle Küçük Bölcek-Nakkaş-Hassas Kadın Aktivite Merkezini ziyaret eden Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer şunları söyledi: “Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi münasebetiyle hanım kardeşlerimiz her ramazan ayında olduğu gibi bu ramazan ayında da mukabele programı düzenlediler. Aktivite Merkezlerinde Ramazan Ayı’nın manevi iklimini dolu dolu yaşadılar. Ramazan ayının son haftasına girdiğimiz şu günlerde Rabbim tuttuğumuz oruçları, okuduğumuz Kuran'ı Kerim'i ve dualarımızı kabul eylesin” dedi.
 


 

Başkan Dinçer, son olarak yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde herkesin bayramını tebrik ederek mukabele programına katılan hanımlara iyi dileklerde bulundu.  
 



Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri