Başkan Dinçer: Vatandaşlarımız daha iyi şartlarda hizmet alacak

Başkan Dinçer: Vatandaşlarımız daha iyi şartlarda hizmet alacak

Aksaray | Aksaray haber | aksarayhaber68 | Aksaray son dakika | Aksaray haberleri |Son Dakika Aksaray Haberleri

“VATANDAŞLARIMIZ DAHA İYİ ŞARTLARDA HİZMET ALACAK”

 

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Piri Mehmet Paşa Çarşısında hizmet vermeye hazırlanan Tapu ve Kadastro Müdürlüğünün ofis içi düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Dinçer, tapu ve kadastro işlemi yaptırmak isteyen vatandaşlara, hizmet ve ulaşım noktasında büyük kolaylık sağlandığının altını çizdi.

Aksaray Belediyesi ile Konya Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü arasında yapılan iş birliği protokolüne göre Aksaray Tapu ve Kadastro Müdürlüğü Piri Mehmet Paşa Çarşısı B Blok’ta hizmet vermesi kararlaştırılmıştı.

İş birliği protokolünün imzalanmasının ardından Piri Mehmet Paşa Çarşısı B blokta ofis içi düzenleme çalışmaları başlatıldı. Belediye Başkanı Evren Dinçer, önceki gün Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Piri Mehmet Paşa çarşısını ziyaret ederek sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Dinçer, vatandaşların daha kaliteli ve ferah bir ortamda hizmet sunulması için başlatılan ofis içi düzenleme çalışmalarından sonra Tapu ve Kadastro Müdürlüğünün Piri Mehmet Paşa çarşısı içinde hizmet vereceğini açıkladı. Başkan Dinçer açıklamasının devamında “Vatandaşlarımız artık ulaşımı kolay bir noktadan tapu ve kadastro işlemlerini takip edebilecek” dedi.



Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Çarşamba 23.6 ° / 12.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri