Başkan Dinçer: Yeniden yeşil Aksaray hedefimize kararlılıkla yürüyoruz

Başkan Dinçer: Yeniden yeşil Aksaray hedefimize kararlılıkla yürüyoruz

Başkan Dinçer: Yeniden yeşil Aksaray hedefimize kararlılıkla yürüyoruz

BAŞKAN DİNÇER;  ‘’YENİDEN YEŞİL AKSARAY HEDEFİMİZE KARARLILIKLA YÜRÜYORUZ’’
 



 

Aksaray Belediyesi ekipleri, soğuk kış günlerinin geride kaldığı Aksaray’da orta refüjlerde ve park alanlarında ilkbahar ve yaz için hazırlıklara başladı.
 


 

Şehre görsel zenginlikler kazandırmak için duvar boyama, dekoratif aydınlatma, ağaçlandırma ve peyzaj çalışmaları gerçekleştiren Aksaray Belediyesi ekipleri, ilkbahar öncesinde çalışmalarına hız verdi.  
 


 

Aksaray Belediyesi’ne bağlı ekipler orta refüjlerin yanı sıra park ve bahçelerinde yaza hazırlanması için çalışma başlattı. Şehir genelindeki tüm parkların bakım onarım çalışmalarını belirli periyotlarda gerçekleştiren Belediye ekipleri, Şamlı Mahallesindeki parkın içerisinde temizlik çalışması yaptı.  
 


 

Park ve yeşil alanların vatandaşların aileleri ile birlikte güzel zaman geçireceği alanlar olması için çalıştıklarını belirten Başkan Dinçer görev süreci içerisinde yapılan park ve yeşil alanlarla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: ‘’Yeniden yeşil Aksaray sloganı ile, şehrimizde yeşil alan varlığımızı artırmaya yönelikte birçok çalışma yaptık. Bu kapsamda, Şehrimize 5 yılda Gülümse Park, Fatih Millet Bahçesi, Şehit Eren Bülbül, Kalanlar Millet Bahçesi, Zafer Millet Bahçesi gibi büyük çaplı olmak üzere toplamda 53 adet yeni park yaptık.  
 


 

Mevcut park sayımız 270’e yükseldi. 121 adet parkımızın aydınlatmasını yeniledik, 23 adet parkımıza Basketbol, Futbol, ve Voleybol sahaları yaptık. Millet bahçelerine, orta refüjlere ve diğer yeşil alanlara 5 yılda 135 bin adet fidanı toprakla buluşturduk. Seçim öncesinde vaat ettiğimiz projelerimizin tamamını hayata geçirerek birçoğunu hizmete aldık. Birçok projemizde de sona yaklaştık. Yakın zaman içerisinde devam eden projelerimizi tamamlayarak yeni projeler üretmeye devam edeceğiz.’’ Dedi.
 



Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri