Başkan Dinçer'den Gaziler Günü Mesajı

Başkan Dinçer

Başkan Dinçer'den Gaziler Günü Mesajı

BAŞKAN DİNÇER’DEN GAZİLER GÜNÜ MESAJI
 


 

BAŞKAN DİNÇER; “GAZİLERİMİZ GÖSTERDİKLERİ KAHRAMANLIKLARLA DAİMA ONUR VE GURURLA HATIRLANACAKTIR”
 


 

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e Mareşal Rütbesi ve Gazilik unvanının verildiği 19 Eylül Gaziler günü münasebetiyle Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer bir mesaj yayımladı.
 

Başkan Dinçer mesajında şu görüşlere yer verdi. “Bu vatanın kazanılması, müdafaası ve ay-yıldızlı bayrağımızın dört bir yanda dalgalanmasındaki en önemli rol, şüphesiz şehit ve gazilerimiz olmuştur.
 

Şehitlerimizin ve gazilerimizin emaneti olan bu mukaddes toprakları ilelebet muhafaza etmek, ay-yıldızlı bayrağımızı bu topraklar üzerinde ilelebet özgürce dalgalandırmak, şehit yakınlarına ve gazilerimize sahip çıkmak hepimiz için milli bir vazifedir.
 

Türk milleti, vatanı ve bağımsızlığı için tarih boyunca gerektiğinde şehit ve gazi olmaktan çekinmemiştir. Şehitlik ve gazilik vatan sevgisini, milli ve manevi değerleri her şeyden üstün tutan Türk milleti için ulaşılabilecek en yüce makamlardır. Vatan uğruna unutulmaz hizmetleriyle örnek aldığımız gazilerimiz tarihimiz boyunca gösterdiği kahramanlıklarla daima onur ve gururla hatırlanacaktır.
 

Vatan için, millet için, bağımsızlık için, bütün bu milli manevi değerleri uğrunda şehit olmayı göze alarak cepheye giden, gazi olan ecdadımıza minnet duyuyorum.
 

Bu vesileyle, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e mareşal rütbesi ve gazi unvanı verilişinin yıldönümünü ve Gaziler Günü’nü kutluyor, tüm şehit ve gazilerimize şükranlarımı ve minnet duygularımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.
 


 



Anahtar Kelimeler: Başkan Dinçer' Gaziler Mesajı
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri