Başkan Dinçer,'Takımımızın her zaman yanındayız'

Başkan Dinçer,

13. haftada 68 Aksaray Belediyespor ile Yomraspor maçına Beldiye Başkanı Evren Dinçer, Ak Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk ve çok sayıda Aksaraylı katıldı.

Karşılaşma Pazar günü saat 13:30 da başladı. 68 Aksaray Belediyespor attığı 1 golle karşılaşmanın ilk yarısını önde tamamladı. 68 Aksaray Belediyespor kendi evinde Yomraspor’ u 3-2 yenerek ligde 4. Sıraya yükseldi.

68 Aksaray Belediyespor’un 13 .hafta taraftarı önünde oynadığı Yomra maçının devre arasında siyah beyazlı yönetim taraftarının önünde Ak parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu’ya teşekkür etti. Siyah beyazlıların en büyük destekçisi ve kulübün fahri başkanı olan Aksaray belediye başkanı Evren Dinçer tarafından Ak parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu’ya teşekkür plaketi verdi. Siyah beyazlı yönetim ise Milletvekili Aydoğdu’ya taraftarın önünde takıma verdiği desteklerden dolayı 68 sırt numaralı Cengiz Aydoğdu yazan siyah beyazlı forma hediye etti.

Siyah beyazlı yönetim ayrıca takıma her platformda desteğini esirmeyen taraftarında gönlünde taht kuran Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’e tarihi Sultanhanı halısı hediye ederek takıma verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Maç sonunda konuşma yapan Belediye Başkanı Evren Dinçer “Çok güzel bir maç oldu ben her iki tarafı da tebrik ediyorum. Sportmenliğin ve sporun her mücadelesi maçta verildi. Tabi ki Aksarayspor’umuz bu yükselen trendler içerisinde güzel bir galibiyet elde etti şuan 4. sıraya yükseldik. 1. Serikspor ile aramızda 4 puan fark kaldı. İnşallah emin adımlarla gidiyoruz. Tüm Aksaraylı hemşerilerime maça katılanlara teşekkür ediyorum. Takımlarının yanındalar her zaman kazansa da kaybetse de takımızın yanındayız” dedi.

TARAFTARLARDAN BAŞKAN DİNÇER’ E BÜYÜK İLGİ

Taraftarlardan Belediye Başkanı Evren Dinçer’e yoğun ilgi gösterdi. Başkan Dinçer taraftarların ilgisinden dolayı teşekkür ederek “taraftarlarımızın ve takımımızın her zaman yanındayız ve beraberiz dedi.

GALİBİYETİ BİRLİKTE KUTLADILAR

68 Aksaray Belediyespor’ un galibiyeti ile sonuçlanan maçın ardından Belediye Başkanı Evren Dinçer soyunma odasına inerek takımın sevincine ortak oldu. Coşkulu tezahüratlar eşliğinde galibiyeti kutladı.



Perşembe 22 ° / 7.8 °
Perşembe 22 ° / 7.8 °
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri