Başkan Evren Dinçer: El ele gönül gönüle yeni döneme

Başkan Evren Dinçer: El ele gönül gönüle yeni döneme

Başkan Evren Dinçer: El ele gönül gönüle yeni döneme

‘’EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE YENİ DÖNEME’’

 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, esnaf ziyareti yaptığı AK Parti heyeti ile birlikte 15 Temmuz Milli İrade Meydanında AK Parti teşkilat mensuplarınca açılan standı ziyaret etti.  
 


 

Şehrin her noktasındaki esnafları ziyaret eden Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, AK Parti heyetleri ile birlikte ev ziyaretleri, gençlik buluşmaları ve sivil toplum kuruluşları buluşmalarına da katılmayı ihmal etmiyor. Yeni dönemde vatandaşların şehir hakkındaki görüş ve önerilerini dinleyen Başkan Dinçer çarşı merkezinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret ettikten sonra AK Parti teşkilat mensuplarınca 15 Temmuz Milli İrade Meydanında kurulan standı ziyaret etti.  
 


 

AK Parti standında partililerle bir araya gelen Başkan Dinçer’e AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Gençlik Kolları başkanı Şükrü Öztürk ve parti mensupları eşlik etti. Partililerle uzun uzun sohbet eden Başkan Dinçer, yaklaşan yerel seçimler öncesinde yoğun çaba sarf eden parti mensuplarına teşekkür etti. Başkan Dinçer yeni dönemde ele ele gönül gönüle Aksaray’a büyük projeler kazandıracaklarının vurgusunu yaptı.  
 


 



Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Çarşamba 23.6 ° / 12.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri