Başkan Kiraz Mun: Halkımıza toplumda kadının yerini anlatacağız

Başkan Kiraz Mun: Halkımıza toplumda kadının yerini anlatacağız

Aksaray | Aksaray haber | aksarayhaber68 |Aksaray son dakika | Aksaray haberleri |Son Dakika Aksaray Haberleri | gazete |Aksaray yerel haber | Haber Aksaray

Başkan Kiraz Mun: Halkımıza toplumda kadının yerini anlatacağız
Aksaray Kadın ve Sevgi Derneği Başkanı Kiraz Mun ve dernek yöneticileri  bugün basın mensupları ile kahvaltıda biraraya gelerek, derneğin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdiler.


Basın buluşmasında Aksaray Kadın ve Sevgi Derneği (AKSDER) Başkanı Kiraz Mun yaptığı açıklamada; “Dernek olarak herzaman basınla iç içe olduk. Basına özel bir kahvaltı düzenlemek istedik. Derneğimiz iki yıldır faaliyette. Yerel basın bizler için çok önemli, gazeteci arkadaşlarımızla bir araya gelerek samimi sohbet ortamı oluşturmak istedik. Aksaraylı gazetecilerimiz Aksaray’ın mihenk taşıdır. Bu sebepten ötürü davetimizi kabul edip gelen gazetecilere teşekkür ederim” dedi.

Ayrıca 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi nedeniyle Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e şükranlarını sunan Başkan Mun; “Türk kadını Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e çok şey borçludur. Türk kadınına hak ettiği değeri veren, kadınların toplumun her alanında yer alması için yaptıklarından dolayı Atatürk’e minnet borçluyuz” dedi.
Aksaray Kadın ve Sevgi Derneği basın buluşmasına misafir olan Hayra Doğru Derneği ile de istişarelerde bulunarak sivil toplum kuruluşlarının dayanışma ve kaynaşmasının öneminden bahsetti. Başkan Mun, katılımlarından dolayı Hayra Doğru Derneği temsilcisi İbrahim Akpınar, Fatma Bora ve basın mensuplarına katılımlarında dolayı teşekkürlerini sundu.
Başkan Kiraz Mun projeleri hakkında açıklamalarda bulunarak,"Türk İslam toplumunda ailenin ve   kadının yeri ile ilgili  İçişleri Bakanlığı'na sunduğumuz yeni bir projemiz var.Projemiz onaylandığı takdirde Aksaray merkez, ilçe ve beldelerde ilahiyatçılar ve psikologlar eşliğinde halkımıza konferanslar vererek, kadının toplumdaki yerini anlatacağız."dedi.



Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri