Başkanlık yarışında Aday çok,Proje yok!

Başkanlık yarışında Aday çok,Proje yok!

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

Yaklaşan 31 Mart yerel seçimler öncesi Aksaray´da AK Parti´den Evren Dinçer, MHP´den Sefer Alkan Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmasının ardından adaylar seçim gezilerine başlayarak esnaf ve vatandaşları ziyaret ediyorlar.Mevcut Partilerin dışında İş adamı Yaşar Ar Bağımsız aday olarak bu yarışta öne çıkan isimler arasında yer buldu.

Daha önceki yıllardaki Belediye Başkanlığı seçimlerinde,adaylar 5 yıllık projelerini aday adaylığı döneminde açıklarken,önümüzdeki yerel seçimlerin adayları ezber bozarak,seçim süresi yaklaşmasına rağmen ,projelerini kamuoyu ile paylaşmamaları vatandaşların tepkisine neden oluyor.Cumhur ittifakında yer alan AK Parti ve MHP adayları projelerine dair harhangi bir açıklamada bulunmazken,Bağımsız aday Yaşar Ar ,"100 proje,100 Beyin Adamı"isimli proje çalışmalarını kamuoyu ile paylaşmaya başladı.

PROJEDE ÖNE ÇIKAN ÖNEMLİ 3 BAŞLIK DİKKAT ÇEKİYOR

Bağımsız aday Yaşar Ar´ın 100 projesi arasında  ilk  üç projesi dikkat çekiyor.Aksaray´a raylı sistem,Kılıçaslan parkı-Seyir terası arası teleferik yapım projesi ve Aksaray Lisesi-Kurşunlu cami arası yeraltı otopark ve yeraltı çarşısı projesi dikkat çeken projeler arasında yer alıyor.

Görüşlerini açıklayan vatandaşlar,"Sosyal medyanın zirve yaptığı bu dönemde, adaylar her dakika süslü fotoğraflar paylaşıyor.O kadar ileriye gidiliyor ki adaylığını sosyal medyadan açıklıyor.Aksaray´ın bir çok yerel gazetesi,radyosu,televizyonu,dergisi,haber siteleri var. Halka hitap eden basın kurumları neden kullanılmıyor? Sosyal medyada bir bakıyoruz bir isim adaylığını açıklıyor,sabah tekrar açıklama yapıyor adaylıktan çekilmiş.Adayların hiç birisi projelerini açıklamıyor.Projeleri var mı onuda bilemiyoruz.Ama adaylar şunu unutmasınlar! Aksaray  halkı, süslü masallar ve süslü pozlar değil,Aksaray´ımızı kalkındıracak ,ileriye taşıyacak ve hayata geçirilebilecek projeler istiyor.Adaylar bizlere parti genel başkanlarının yaptığı çalışmalarla değil,kendi projeleri ile gelsinler,tercihimizi projeler üzerinden yapacağız"dediler.



Perşembe 22 ° / 7.8 °
Perşembe 22 ° / 7.8 °
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri