Belediye Başkanlarından mizahi paylaşım

Belediye Başkanlarından mizahi paylaşım

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

Türkiye genelinde belediye başkanları kentlerinin meşhur mutfak lezzetleriyle ilgili Twitter da yeni bir akım başlattı.
 
Belediye Başkanları, Twitter´da başlattıkları akımla, kentlerinin meşhur damak lezzetleriyle ilgili mizahi paylaşımda bulundu.
Birçok belediye başkanı bu paylaşımları, birbirlerinden alıntı yaparak kentlerinin mutfak lezzetlerinin tanıtımına katkı sağladı. Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı´nın, "Nevşehirlisin diye her gün  sabah balona binip öğlen Nevşehir Tava yiyip akşamüstü Kızılçukur Vadisi´ne karşı beş çayı içip geceyi kurufasulye ile kapatıyorsun sanıyorlar" twitine karşı Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, "Aksaraylısın diye her gün Ihlara Vadisi´nde Tulum Kebabı, Güzelyurt´da Gelveri Tava ve İncelek Tatlısı yiyorsun sanıyorlar." Diye karşılık verdi.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül´de bu akıma kayıtsız kalmadı.
Twitter hesabından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın´ın ?´İzmitlisin diye her gün pişmaniye yiyorsun sanıyorlar´´ twetine alıntı yaparak ?´ Şanlıurfalısın diye her gün Çiğköfte, Lahmacun ve Ciğer yiyorsun sanıyorlar´´twetini paylaştı.
Beyazgül´ün bu twetine ise Trabzon Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu alıntı yaparak ?´Trabzonlusun diye her gün hamsi yiyorsun sanıyorlar´´ ifadelerini kullandı.
 
/resimler/2019-7/17/2143310974791.jpg


Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Pazartesi 21.9 ° / 9.1 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri