Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir ve Belediye Meclis Üyesi Adayı Ömer Kaşif Akın'dan Aksaray çıkartması

Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir ve Belediye Meclis Üyesi Adayı Ömer Kaşif Akın

Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir ve Belediye Meclis Üyesi Adayı Ömer Kaşif Akın'dan Aksaray çıkartması

BELEDİYE BAŞKAN ADAYI PELİNSU YILDIRIM DEMİR VE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYI ÖMER KAŞİF AKIN’DAN AKSARAY ÇIKARTMASI

CHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir ve Aksaray tarihine hizmetleriyle adını altın harflerle yazdıran efsane belediye başkanı Memiş Akın'ın oğlu iş insanı ve ekonomist Belediye Meclis Üyesi 1. sıra adayı Ömer Kaşif Akın dolu dizgin sahalarda. Aksaray’ın tanınmış ve sevilen ismi Ömer Kaşif Akın, ziyaret edilen yerlerde sevgi ve saygı ile karşılanırken, vatandaşların desteğine talip oluyor.

Aksaray'ın her köşesine adeta çıkartma gerçekleştiren adaylar, sıkılmadık el bırakmıyor. Belediye başkan adayı ve belediye meclis üyesi adayı, hemşehrileri ile sıkı sıkıya diyaloglar kurarak, projelerini paylaşıp onların beklentilerini dinliyor.

Son günlerde şehrin değişik kesimlerine yapmış oldukları ziyaretlerde, Harita Yüksek Mühendisi olan ve şehircilik konusunda yüksek lisansı bulunan Pelinsu Yıldırım Demir, mesleki tecrübesi yanı sıra akademik bilgisi ile şehrin geleceğe taşınmasında önemli rol sahibi olacağı yönünde vatandaşlardan tam not alırken öte yandan, CHP Belediye Meclis Üyesi 1. Sıra adayı Ömer Kaşif Akın vatandaşlar tarafından belediye meclis üyeliği için en doğru aday olarak nitelendiriliyor.

Ziyaretler esnasında, Aksaray’da yoksul bırakmamak için yola çıktıklarını söyleyen Pelinsu Yıldırım Demir ve ekibi, şehrin ve şehrin insanlarının ihtiyacı olan her alanda gerekeni yapacaklarını ve yanlarında olacaklarını dile getirirken, Aksaray’ı geleceğe taşıma konusunda kararlı olduklarını belirtti... Gittikleri her yerde vatandaşların yoğun ilgisine maruz kalan adaylar değişim bekleyen vatandaşlar tarafından umut ışığı olarak nitelendirildi.

CHP Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir liyakatli kadrosu ile bugünde esnaf ziyaretlerini sürdürürken, ziyaretlere CHP İl Başkanı Bilal Özdemir, CHP önceki dönem il başkanı Hacı Ali Keleş, kadın kolları başkanı Elif Gökkuş, CHP Belediye Meclis Üyesi 1. Sıra adayı Ömer Kaşif Akın, belediye meclis üyesi adayları Ümmügülsüm Eren, Filiz Erdemir, Cengiz Al, kontenjan adayı Mustafa Salih Sarısoy, il yöneticisi Erdoğan Han ve parti teşkilatından isimler katıldı.



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri