Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, ev ziyaretlerine devam ediyor

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, ev ziyaretlerine devam ediyor

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, ev ziyaretlerine devam ediyor

YENİ SANAYİ MAHALLESİ SAKİNLERİNDEN BAŞKAN DİNÇER’E TAM DESTEK
 

BAŞKAN DİNÇER, "HER MAHALLEMİZE HER SOKAĞIMIZA HİZMET İÇİN GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYORUZ"
 


 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yaklaşan yerel seçimler öncesinde ev ziyaretlerine devam ediyor.  
 


 

Görev süreci boyunca toplumun her kesiminden vatandaşla bir araya gelmek için çeşitli programlar düzenleyen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, berberindeki İl Genel Meclis Üyesi Veysel Yıldız, Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak ve meclis üyeleri ile birlikte Yeni Sanayi Mahallesinde ikamet eden Doğan Yerli’yi ziyaret etti.  
 


 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’i davet eden Yeni Sanayi Mahallesi sakinleri, Aksaray Belediyesi’nin 5 yıllık çalışmalarını takdirle karşıladıklarını dile getirdiler. Başkan Dinçer’e yeni dönemde de başarılar dileyen mahalle sakinleri tam destek verdiklerini belirttiler.  
 


 

Mahalle sakinleri ile samimi bir ortamda sohbet eden Başkan Dinçer, Yeni Sanayi Mahallesinde yaptıkları çalışmalar hakkında vatandaşları bilgilendirdi. Yeni dönemde yapılacak projeler hakkında da açıklamalar yapan Başkan Dinçer şu ifadeleri kullandı; ‘’Yeni Sanayi Mahallesi, tüm mahallelerimizdeki gibi bizim için özgün bir değere sahip. Biz burada yaşayan vatandaşlarımızın temel belediyecilik eksikliklerini gidermek için yoğun bir altyapı ve üst yapı çalışması gerçekleştirdik. Yeni yollar açtık, mevcut yolların sıcak asfaltla kaplanmasını, altyapı eksikliklerinin giderilmesini sağladık.  


 

Bugün de bizi ağırlayan başta, Doğan Yerli ağabeyimiz olmak üzere tüm mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum. Bizlerde yeni dönemde de tüm mahallelerimizle istişare içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Projelerimizi orada yaşayan vatandaşlarımızın istek ve taleplerine göre dizayn edeceğiz. Belediye hizmetlerimizde her mahalle için fırsat eşitliği sunacağız. ‘’ Dedi.  
 



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri