Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN YENİ YIL MESAJI

 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Belediye Başkanı Dinçer, mesajının devamında “Yeni yıl, yeni umutları ve beklentileri de beraberinde getirmektedir. 2023 yılını acı ve tatlı hatıralarıyla geride bırakırken içimizdeki büyük umutlarla, beklentilerle, coşkularla ve heyecanlarla hep beraber yeni bir yıla giriyoruz” dedi.
 


 

Yeni yıl ile ilgili olarak hedeflerini açıklayan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, “Yaklaşık 5 yıldır şehrimize hizmet ediyoruz. 5 yıllık süreçte pek çok ilklere imza attık. 125 proje ile 10 milyarlık yatırım ve katma değer kazandırdık. Yeni yatırım ve birçok projelerle şehrimize ve halkımıza en iyi hizmeti sunmanın gayretini gösterdik. Yeni yılda yatırım ve projelerimiz dur durak bilmeden devam edecek.  
 


 

Bizler, geçmişin muhasebesini yaparak elde ettiğimiz birikim ve tecrübeyi halkımıza hizmet olarak yansıtmaktan hiçbir zaman vazgeçmedik, vazgeçmeyeceğiz. Yeni yılda da hizmet ve projelerle dolu mutlu ve huzurlu bir sene olacağının sözünü veriyorum” şeklinde konuştu.
 


 

“Büyük Türkiye, güçlü Aksaray hedefini gerçeğe dönüştürmenin peşindeyiz” diyen Belediye Başkanı Dinçer, mesajının son kısmında, “2024 yılının milletimize huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini diliyorum. Hizmet etmekten büyük bir onur duyduğum değerli Aksaraylı hemşerilerime, ülkemize ve tüm insanlığa; huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
 



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri