Belediye ekipleri Ahmet amcanın talebine duyarsız kalmadı

Belediye ekipleri Ahmet amcanın talebine duyarsız kalmadı

Belediye ekipleri Ahmet amcanın talebine duyarsız kalmadı

 

Aksaray belediyesi karla mücadele ekipleri yaşlı vatandaşın çatıdan kar küreme talebine duyarsız kalmadı.

Yurt genelinde son yılların en yüksek seviyesinde yaşanan kar yağışları sokak aralarında ve yollarda olduğu gibi evlerin çatılarında birikmeye neden oldu. Kar birikintilerinin erimesi sonucu bazı evlerde çatıların su sızdırması problemi ile karşı karşıya kalındı. İmkânı olan vatandaşlar çatılarındaki karları kürerken Küçükbölcek Mahallesinde ikamet eden Ahmet Bektaş isimli vatandaş ise belediye ekiplerinden evinin çatısındaki ve bahçesindeki karların temizlenmesi talebinde bulundu.

Küçükbölcek Mahallesindeki müstakil evlerinde eşi ile birlikte yaşayan yaşlı adamın evinin çatısında biriken karlar iş makinası yardımı ile belediye personellerince temizlendi. Çatıdaki karların yanı sıra bahçe içerisindeki karlarda dışarıya çıkartılarak yaşlı adamın evine girip çıkarken yaşadığı zorluk giderilmiş olundu.

Belediye ekiplerinin bu jesti karşısında kayıtsız kalmayan Ahmet Bektaş belediye personellerine çay ikramında bulundu.

Evinin çatısında biriken karların erimesi sonucu evin çatısında akıntılar meydana geldiğini belirten Ahmet Bektaş, Belediye ekiplerinin sokak aralarında biriken karları temizlemeleri esnasında kendilerinden rica ettiğini ifade etti. Ahmet Bektaş kendisini kırmadan evinin çatısını ve bahçesini temizleyen ekiplere teşekkür etti.



Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Çarşamba 23.6 ° / 12.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri