Bilim Merkezi'nde 'Aksaray için bir fikrim var ' etkinliği başladı

Bilim Merkezi

Bilim Merkezi'nde 'Aksaray için bir fikrim var ' etkinliği başladı

BİLİM MERKEZİ’NDE “AKSARAY İÇİN BİR FİKRİM VAR” ETKİNLİĞİ BAŞLADI

 

 

BAŞKAN DİNÇER; “AKSARAY’IN GELECEK YILLARININ PLANLAMASINI BİRLİKTE YAPACAĞIZ”

 

Kenti ortak akıl ile yönetmeye büyük önem veren Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer “Aksaray için fikrim var” konu başlığında Aksaray için proje hazırlayanlarla birlikte Bilim Merkezinde bir araya geldi.

 

Her yaş grubundan ve farklı meslek gruplarından onlarca kişi Aksaray’ın geleceği için fikirleri ifade ederken katılımcıların birbirinden değerli fikirleri hassasiyetle not alındı. Sanat Sokağından Bilim Müzesine kadar şehre değer katacak birçok fikir katılımcılar tarafından beğeniye sunuldu. Tüm birim müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda Aksaray’ın gelecek yılları için düşünceler paylaşıldı.

 

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yaptığı konuşmasında şu görüşlere yer verdi: “Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana ‘Katılımcılık ve Ortak Akıl Oluşturma’ yönetim anlayışımızda temel ilkemiz oldu.

 

Aksaray için attığımız her adımda vatandaşlarımızla istişare ederek hizmetlerimizi hayata geçirdik. Günlük hizmetlerimizi layığıyla yerine getirirken, Aksaray’ın gelecek yıllarını planlamak için her fikre saygı duyarak Aksaray ortak paydasında buluştuk.

 

Hangi yaş grubunda olursa olsun bütün vatandaşlarımızın katılımı ve desteği bu proje için önemli. Topluluk fikirlerini topladıktan sonra bu bilgileri kullanarak kentin daha iyi bir geleceğini inşat etmek için çalışacağız. Fikirleri somut uygulamalara dökmek istiyoruz. Aksaray’ın daha sürdürülebilir bir geleceğe sahip olabilmesi için her fikri önemsiyoruz.

 

Her şey önce hayal etmekle, düşünmekle başlıyor. Şehre fayda sağlayacağını düşüncelerini dile getiren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah her Çarşamba ve Cuma günü hemşehrilerimizle Bilim Merkezimizde buluşarak tüm fikirleri dinleyip uygulanabilir olanları Aksaray’ımız için hayata geçireceğiz” dedi.

 

Yaklaşık 2 saat süren buluşmada konuşmacılar, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e şehre kazandırdığı proje ve uygulamalar için teşekkür ederken yeni dönem için destek açıklamasında bulundular.



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri