Bingöl´den Aksaray´a atanan Vali Ali Mantı,hemşehrilerinden helallik ve dua istedi

Bingöl´den Aksaray´a atanan Vali Ali Mantı,hemşehrilerinden helallik ve dua istedi

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

Geçtiğimiz hafta yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Bingöl Valiliği´nden Aksaray Valiliği´ne atanan Vali Ali Mantı, veda ziyaretleri kapsamında akşam kent genelindeki kurum amirleri ile yemekte bir araya geldi, bugün de kent merkezindeki esnafları ziyaret etti.Vali Ali Mantı veda mesajı yayımlayarak Bingöllü hemşehrilerinden helallik ve dua istedi.
 
Vali Ali Mantı yaptığı açıklamada;
 
 
 
Aziz Bingöllü Hemşehrilerim;

                30.06.2017 tarihinde başladığım ve yaklaşık 1.5 yıldır sürdürmekte olduğum Bingöl Valiliği görevimden, 26.10.2018 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Aksaray Valisi olarak atanmam nedeniyle yeni görevime başlamak üzere 04 Kasım 2018 Pazar günü ayrılıyorum.

                Öncelikle kadınından erkeğine, yaşlısından gencine tüm Bingöllü hemşehrilerimden helallik ve sonraki görevimiz için dua istiyorum.

                Açık sözlü, misafirperver, cesur ve altın kalpli insanların şehri Bingöl´e hizmet etme onurunu nasip eden ve buradan da bir güzel şehrimiz Aksaray´a Vali olma şerefini bağışlayan rabbime sonsuz şükürler, hamd-u senalar olsun.

                Bu vesileyle, onurlu ve şerefli olduğu kadar büyük sorumlulukları ve zorlukları bünyesinde barındırdığının bilincinde olduğumuz bu makamlara bizleri layık gören başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, İçişleri Bakanımıza ve tüm devlet büyüklerimize şükranlarımı sunuyorum. Yüce rabbim bizleri adaletten, doğruluktan, haktan ve hakikatten ayırmasın. Bizlere güvenen ve her daim desteklerini esirgemeyen devlet büyüklerimize ve aziz milletimize karşı bizleri mahcup etmesin.

                Değerli Bingöllü hemşehrilerim;

                Bingöl Valiliği görevini yürüttüğüm süre zarfında, adalet, ehliyet, liyakat, ulaşılabilirlik, şeffaflık ve hesap verilebilirlik ilkelerini daima canlı tutmaya çalıştım. Kamu kurum ve kuruluşlarımızın imkanlarını en hızlı şekilde vatandaşlarımızın hizmetine sunmaya gayret ettim. İnsanı eşref-i mahluk ve biricik varlık olarak görüp hizmetin en kalitelisini üretme çabasını ortaya koydum. Toplumun bütün kesimleri ile eşit mesafede durmaya çalıştım. Yıllardır ülkemizi ve insanımızı meşgul eden terörle ve suçlularla etkin bir mücadele sergilemeye çalıştım. Din, devlet, millet, vatan ve bayrak gibi değerlerimiz uğruna şehadet mertebesine erişen kahraman şehitlerimizin ailelerine ve gazilerimize yakın durmaya, kendilerini dinlemeye, dertlerine deva olmaya çalıştım. Devletimizin müşfik yüzünü ve merhamet elini fakirden, öksüzden, yetimden ve yolda kalmıştan esirgemedim.

                Mesai arkadaşlarımla birlikte, rengine, diline ve dinine bakmadan insanı yüceltmeye çalıştım. Birlik ve beraberliğimizin, dostluk ve kardeşliğimizin daim olması için; yarınların, dostlarına güven düşmanlarına kaygı veren Büyük Türkiye´si için; tek tek her ferdin rahatı ve huzuru için; çocuklarımızın ve gençlerimizin pırıl pırıl bir geleceğe erişmeleri için çalışmalarımıza özen gösterdim. Bundan sonraki görevlerimizde de inşallah aynı hissiyat ve hassasiyet ile Aksaray´ a hizmet edeceğiz.

                Bu duygu ve düşüncelerle; göreve başladığımız ilk günden itibaren bizleri sevgiyle ve saygıyla kucaklayan, kendilerine hizmet etme mutluluk ve heyecanını yaşatan, daima hizmetin en iyisine ve en kalitelisine layık olan Bingöl´ün altın kalpli insanlarına, birlikte çalışmaktan gurur duyduğum mesai arkadaşlarıma, Sivil Toplum Kuruluşlarımızın, meslek kuruluşlarımızın, ve güzide basınımızın kıymetli mensuplarına, birlikte çok güzel faaliyetler icra ettiğimiz muhtarlarımıza, sıcak çayları ve soğuk ayranları ile bizleri her daim baş göz eden esnafımıza, dersliklerine misafir olduğum geleceğimizin teminatı öğrencilerimize ve fedakar öğretmenlerimize veda ediyor, Bingöl´de görev yapmış olmanın onuru ve gururu ile tüm hemşehrilerime selam, sevgi, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum.

                Allah´a emanet olunuz.


Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri