Bir kişinin hayatını kaybettiği o yolda ´Yaya Geçidi´ çalışması

Bir kişinin hayatını kaybettiği o yolda ´Yaya Geçidi´ çalışması

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

22 Ağustos´ta Meydan Mahallesi Cumhuriyet Bulvarında meydana gelen kazada,76 yaşındaki Habibe Yağlı akşam saat 20:30´da markete gitmek için yolun karşısına geçtiği esnada otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetmişti.

 

Kaza,Aksaray merkez Cumhuriyet Bulvarında 22 Ağustos´ta saat 20:30´da meydana gelmiş , markete gitmek için yolun karşısına geçmek isteyen 76 yaşındaki Habibe Yağlı,otomobilin çarpması ile önce aracın  ön camına sonra da yere düşen talihsiz kadın, ağır yaralandı. Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Yağlı, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olan Yağlı doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAZANIN OLDUĞU NOKTADA YAYA GEÇİDİ ÇALIŞMASI...

Habibe Yağlı´nın hayatını kaybettiği Cumhuriyet Bulvarındaki kazanın yaşandığı yerde bugün Aksaray Belediyesi ekipleri tarafından yaya geçidi çalışması yapıldı.Bir çok kazanın yaşandığı bu noktada yaya geçidi çalışması yapılması mahalle sakinlerinede rahat bir nefes aldırdı.Mahalle sakinleri yaptığı açıklamada,"Bu noktada bir çok kaza yaşandı.Son olarak mahalemizin çok sevdiği ve değer verdiği Habibe teyzemizi malesef elim bir kazada kaybettik.İnşallah yaya geçidinin yapılmasıyla bu kazaların önüne geçilir."dediler.

 

/resimler/2019-9/26/2112501824771.jpg



Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri