Böyle kalabalık görülmedi! AK Parti Adayı İsmail Kav’a çok büyük destek!

Böyle kalabalık görülmedi! AK Parti Adayı İsmail Kav’a çok büyük destek!

Böyle kalabalık görülmedi! AK Parti Adayı İsmail Kav’a çok büyük destek!

Böyle kalabalık görülmedi! AK Parti Adayı İsmail Kav’a çok büyük destek!


AK Parti Demirci Belediye Başkan Adayı İsmail Kav’ın seçim bürosu açıldı. Kav’ın Demirci kasabasında coşkulu ve yağışlı havadaki açılışına AK parti Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy, AK parti İl başkanı Hamza Aktürk, AK parti Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, AK Parti Gülağaç ilçe Başkanı Harun Abur, AK parti Gençlik kolları başkanı Şükrü Öztürk ile il genel meclisi Üyesi Abdi Okur ve Demirci kasabasının geçmiş dönem belediye başkanları Hüseyin Us, Ahmet Bulut İn, BBP geçmiş dönem il başkanı Ahmet karaman, AK Partililer ile Demirci kasabasında AK Parti’yi ve İsmail Kav’ı destekleyen yüzlerce vatandaş katıldı.

 


Yağışlı havaya rağmen Belediye Başkanı adayı seçim bürosu açılışında yalnız bırakmayan Demircililer, İsmail Kav’a ve AK Parti’ye çok büyük destek ve coşku verdiler. Demirci kasabasında mahşeri kalabalıkla yapılan açılışta, Demircililer kararlarını vermişler ve AK Parti’nin Demirci Belediye Başkan adayı İsmail Kav’ı desteklemek ve yanında olmak adına adeta büyük bir destek gösterisinde bulundular.

 

 


MİLLETVEKİLİ HÜSEYİN ALTINSOY, İSMAİL BAŞKANIMIZIN VERDİĞİ SÖZLERİN ARKASINDAYIZ VE KENDİSİNİN DE EMRİNDEYİZ. 


AK Parti Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy ise konuşmasında, Demirci’ye yağmur bereketi ile geldik. Burada da çok güzel kalabalık var. Heyecan ve gurur var. Bizde Demirci’ye geldiğimiz de gerçekten bunu hissediyoruz. 2023 Mayıs’ta yapılan Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Demircililer olarak bizlere çok büyük destek verdiniz. O tarihte Cumhurbaşkanımız Recep tayyip Erdoğan’ı başkan yaptık. İnşallah sırada İsmail Kav Başkanımızı 31  Mart akşamı belediye başkanı yapacaksınız. 

 


Demirci’nin bizde ayrı bir önemi ve ehemmiyeti var. Demirci ve Gülağaç hattına  nasıl doğalgaz getirebiliriz diye mücadele verdik. Bizim bütün ilçe ve beldelerimize doğalgaz getirmemiz lazım dedik ve hep birlikte mücadele ettik ve Doğalgaz’ı getirdik. Bu sene ben eminim ki Demirci’de % 80-90 doğalgazımız tamamlanacak. 


İsmail Başkanıma sordum bizim yapacağımız bir şey var mı dedim. İsmail Başkan’a sıcak asfalt konusunda destek istiyoruz dedi. Ben buradan şunu söylemek istiyorum. İsmail başkanımızın verdiği sözlerin arkasındayız ve kendisinin de emrindeyiz. 


Belediyeciliğin AK Parti’nin işinin olduğunu söyleyen AK Parti Aksaray Milletvekili Hüseyin Altınsoy, belediyecilik 1994 yılında artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak diyen Recep Tayyip Erdoğan ve onun kadrolarının işidir. Allah nasip ederse 31 Mart akşamı hep birlikte AK parti Bayrağını yine dalgalandırmaya var mıyız? İsmail başkanla birlikte kararlı mıyız? Diyerek Demirci kasabasında AK partinin adayı İsmail Kav’a destek istedi. 


AK PARTİ İL BAŞKANI HAMZA AKTÜRK, 31 MART AKŞAMININ SONUÇLARI BUGÜNDEN İLAN EDİLMİŞ


AK Parti Demirci belediye Başkan adayı İsmail Kav’ın seçim bürosunun açılışında konuşan AK parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, AK Parti hizmetinin ulaştığı yerde her zaman görüyoruz ki huzur var, bereket var. Burada da Demirci'de bunları inşallah hissediyoruz. İsmail Başkan'ımla da hizmet yolunda, hizmet yolculuğunda güçlü desteklerinizle devam edeceğini görüyorum. Bugün bu kalabalık burada gösteriyor ki 31 Mart akşamının sonuçları bugünden ilan ediliyor. Bu destekleriniz 31 Mart akşamına kadar ev ev, kapı kapı gezerek artacağından hiç şüphemiz yok. Sayın Milletvekilimizle beraber İsmail Başkan'ımın bu projelerinin arkasındayız. Ve gerek merkezi hükümetle, gerek yerel de biz il teşkilatı olarak bütün projelerine destek vermeye söz veriyoruz.
Cumhurbaşkanımızın her zaman dediği gibi, bu davanın en büyük destekçileri hanım ablalarımız buradalar. Onlara da ayrıca teşekkür ediyorum. Hanımlarımızın desteği ve siz abilerimin yoğun katılımıyla bu programı gerçekleştirdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Fazla ıslanmayalım, beraber ıslanacağız zaten bu yollarda. 31 Mart akşamında zafer kutlamak için tekrar görüşmek dileğiyle. Allah'a emanet olun. Durmak yok yola devam, kalın sağlıcakla” dedi.


AK PARTİ DEMİRCİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İSMAİL KAV: BELDEMİZİ VİZYON PROJELERLE DAHA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ


AK Parti Demirci Belediye Başkan adayı İsmail Kav’da, Demirci kasabasında geleceğe dair vizyon projeleri ile belediye çalışmaları yapacaklarını belirterek, Demirci’de yaşayan her bir bireyin yaşam kalitesini arttırmak ve belediyemizi daha ileriye taşımak için projelerimizi hazırladık. Daha yeşil, daha modern ve daha yaşanabilir bir belde için gayret göstereceğiz” dedi.

 

 


Demirci Belediye Başkanlığını, demircililerin desteği ile en iyi şekilde yerine getireceğime inanıyorum diyen AK parti demirci Belediye Başkan adayı İsmail kav, bu güveni bize hissettirdiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Kazanacağız, birlikte güçlüyüz.. AK Parti’nin iktidarından aldığımız güçle hareket ediyoruz. Biz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, gönül belediyeciliği vizyonu ile yolumuza devam ediyoruz”dedi.
Kav, konuşmasında bundan önce Demirci’de görev yapan belediye başkanlarına teşekkür edip, belediye başkanı adaylarına da başarılar diledi. Kav konuşmasında, Demircililerin bu kutlu yolda hazır olduğu mesajını da alarak, getireceğimiz yatırımlarla işsizliği bitirmeye, beldemizi ekonomik olarak bölgenin en güçlü beldesi yapmaya hazır mıyız? Kasabamızı birlikte daha ileriye taşımaya var mısınız? Hep birlikte daha ileriye gitmek hepinizin destek ve duasını bekliyorum” dedi.

 



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri