Bütün İller İle Alakalı bir çalışma yoktur

Bütün İller İle Alakalı bir çalışma yoktur

Bütün İller İle Alakalı bir çalışma yoktur

?Aksaray´ın başka vilayete bağlanması veya başka bir vilayetin Aksaray´a bağlanması çalışması yok!?

Bazı genel haber sitelerinde yapılan ve başta Niğde medyası olmak üzere bazı yayın organlarında yapılan ?Bütün Şehir? çalışması konusunda belirtilen bir çalışmanın ne Ak Parti nede Hükümet gündeminde olmadığı Aksaray Milletvekilleri tarafından yapılan açıklamayla tekzip edildi.

Yapılan bu haberler ve bu haberlerin Sosyal Medya´da paylaşılmasıyla özelliklede Niğde´nin bazı haber sitelerinde Tarihin tekerrür edeceği ve Aksaray´ın 28 yıl sonra tekrar Niğde´ye bağlanacağı haberleri üzerine konuyla ilgili gerçeği öğrenmek için aradığımız ilimizin iki milletvekili söylenenlerin ve bu konuda yazılıp çizilenlerin tamamının asılsız olduğunu belirttiler.

Sosyal medyayı takip eden hemşerilerimiz arasında infiale sebep olan ve bu konunun aslının ne olduğunun araştırılması için Gazeteci-Yazar Ali Genç´e iletilenleri Genç´te ilimiz Milletvekili Ak Parti Myk üyesi ve grup Başkan vekili İlknur İnceöz ve Mustafa Serdengeçti´ye sordu.

AK PARTİ, İÇİŞLERİ BAKANLIĞI VE HÜKÜMETİN GÖNDEMİNDE İLLERİN BİRLEŞTİRİLMESİ YOK!

Ali Genç´in konuyla ilgili sordukları soruya cevap veren Aksaray Milletvekilleri İlknur İnceöz ve Mustafa Serdengeçti bu konuda yaptıkları açıklamada genel olarak illerin birleştirilmesi birinin diğerine bağlanması ve bu çerçevede Aksaray´ın Niğde´ye veya Niğde´nin Aksaray´a bağlanması söz konusu değil.

Bu konuda ne Ak Parti, ne İç İşleri Bakanlığı nede hükümetin yaptığı bir çalışma yok.

Ak Parti ve Hükümet tarafından kamuoyunun genelinin faydasına olmayacak hiçbir konuda millete rağmen bir düzenleme yapılmaz, vatandaşlarımız bu konuda müsterih olsunlar.? dediler.

 



Salı 24.7 ° / 10.7 °
Çarşamba 30.7 ° / 17.4 °
Perşembe 29.8 ° / 17.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri